L. Enrique: "Rinktinės pagrindą sudaro Madrido "Real" žaidėjai"

Luisas Enrique džiaugėsi įspūdinga pergale prieš Kroatijos rinktinę, tačiau žurnalistams pasidarė įdomu, kodėl startinėje sudėtyje buvo tiek daug Madrido "Real" klubo atstovų.

Ispanijos rinktinė rezultatu 6:0 sutriuškino kroatus, o net prie penkių įvarčių prisidėjo šalies futbolo deimantas Marco Asensio.

L. Enrique daug metų žaidė "Barcelona" klube ir vėliau taip pat jį treniravo, todėl nuo pat jo atvykimo buvo spėliojama, kaip į komandą integruos Madrido "Real" žaidėjus. Visgi jau vakar startinėje sudėtyje žaidė net šeši "baltųjų" atstovai - Carvajalis, Ramosas, Nacho, Isco, Ceballos ir Asensio.

L. Enrique su tokiomis sąmokslo teorijos nesutinka ir teigia, kad nežiūri į marškinėlių spalvą rinkdamasis žaidėjus.

"Šeši "Real" žaidėjai startinėje sudėtyje? Aš to nežinojau ir man tikrai tai neįdomu. Jie yra Ispanijos žaidėjai, tiek galiu pasakyti šiuo klausimu.

Man visiškai nesvarbu, iš kokios komandos jie atvyksta į rinktinę. Mūsų pagrindas yra sudarytas iš Madrido "Real", tačiau dėl to man nėra jokių problemų. Matau tik vienos komandos marškinėlius, ir tai - mūsų rinktinės", - kalbėjo triukšmingai savo darbą rinktinėje pradėjęs strategas.