L. Matthausas: vis dar nesuprantu, kodėl "Bayern" pardavė T. Kroosą

Miuncheno "Bayern" legenda Lotharas Matthausas vis dar negali suprasti, kodėl jo buvęs klubas 2014 metų vasarą ryžosi Madrido "Real" klubui parduoti saugą Toni Kroosą.

"Real" po 2014 metų pasaulio čempionato 26-erių metų vokietį įsigijo vos už 25 milijonus eurų. Visai neseniai T. Kroosas pasirašė naują kontraktą su karališkuoju klubu ir šiuo metu yra laikomas vienu geriausių pasaulių saugų.

"Aš vis dar nesuprantu, kodėl "Bayern" negalėjo susitarti su Kroosu. Jie galėjo pagerinti kontrakto sąlygas, o Toni už tai iki pat dabar būtų atsidėkojęs puikiais pasirodymais aikštėje", - "Sportbild" kalbino legendinį futbolininką.

"Kroosas yra pagrindinis žaidėjas "Real" saugų linijoje. Jis yra puikus komandos žaidėjas, kuriuo pasitiki visi kiti aikštėje esantys žaidėjai. Kroosas nesuklydo išvykdamas į užsienį. Tai buvo lyg laimėjimas loterijoje.

Mano nuomone, Kroosas šiuo metu yra geriausias saugas pasaulyje. Nematau nei vieno, kuris būtų jo lygio. Jis buvo geriausias žaidėjas ir rinktinėje. Vienintelis jo minusas gali būti tik įvarčiai. Vis dėlto prie Zidane'o jis gali pagerinti šį rodiklį, nes jis Krooso rolę aikštėje pakeitę į šiek daugiau atakuojančią", - užbaigė L. Matthausas.

Atraminio ir centro saugo pozicijoje rungtyniaujantis T. Kroosas šį sezoną "Real" gretose pelnė tik vieną įvartį, tačiau savo sąskaitoje jau turi penkis rezultatyvius perdavimus.