L. Messi: "Mano tikslas yra nesustoti ties tuo, ką jau esu pasiekęs"

"Barcelona" klubo žvaigždė Lionelis Messi tvirtina, kad skambios pergalės praeityje jo nė kiek nestabto nuo tolimesnių karjeros tikslų.

L. Messi su Katalonijos ekipa per savo karjerą jau yra laimėjęs absoliučiai viską ir dar po kelis kartus. L. Messi taip pat yra susišlavęs kone visus individualius apdovanojimus, tačiau tai jo nė kiek nestabdo.

"Mano pagrindinis tikslas yra toliau augti ir nebūti patenkintas tuo, ką jau pasiekiau bei laimėjau", - "Adidas" renginyje sakė vienas geriausių visų laikų futbolininkų.

"Aš noriu būti geresnis su kiekviena nauja diena, užsibrėžti naujų tikslų ir laimėti dar daugiau trofėjų. Aš save regiu, kaip labai konkurencingą žaidėją. Visada noriu laimėti viską. Pralaimėti nemėgstu absoliučiai niekur", - kalbėjo argentinietis.

Paklaustas apie savo naujas žaidimo funkcijas aikštėje, L. Messi atsakė: "Aš matau save kaip žaidėją, kuris kontroliuoja rungtynes. Man yra svarbu būti su kamuoliu ir kurti žaidimą. Nebematau savęs tik kaip įvarčius pelnančio žaidėjo."

Nepaisant to, kad L. Messi yra pakeitęs savo poziciją, jis šį sezoną vis tiek yra rezultatyviausias žaidėjas Europoje – įmušti 14 įvarčių.