L. Messi: neprisimenu, kada teko išgyventi didesnę dramą nei šios rungtynės

Lionelis Messi pagaliau nušvito ryškiausiomis spalvomis pasaulio čempionate - argentinietis atidarė savo įvarčių sąskaitą, o Argentina pateko į aštuntfinalį.

Vakar D grupėje įvyko lemiamos rungtynės tarp Nigerijos ir Argentinos, kurią tenkino tik pergalė. L. Messi išvedė argentiniečius į priekį, tačiau antrajame kėlinyje nigeriečiai išlygino rezultatą. Visgi nuo tragedijos Argentiną išgelbėjo gynėjas Marcosas Rojo - jis 86-ąją pasiekė įvartį, kuris išvedė komandą į kitą etapą.

"Žinojau, kad dievas yra su mumis ir mūsų tikrai nepaliks už šio turnyro borto", - po rungtynių sakė Leo. - Neprisimenu, kada būtų tekę išgyventi tiek, kiek šiose rungtynėse".

Situacija buvo sudėtinga, tačiau džiaugiamės, kad iš jos sugebėjome išsikapstyti. Pastarosios dienos buvo labai sunkios. Jautėme didelę įtampą dėl prieš tai įvykusių dviejų rungtynių.

Turėjome nueiti sunkų kelią, tačiau svarbiausia yra tai, kad mes pasiekėme savo tikslą. Žinoma, tikėjomės, kad nereikės iškęsti tokios dramos, bet galime tik padėkoti dievui, kad esame aštuntfinalyje", - pridūrė L. Messi.

Argentinos rinktinės aštuntfinalyje lauks ne pyragai - jau šį šeštadienį dėl vietos ketvirtfinalyje Pietų Amerikos atstovai kovos su Prancūzija.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...