L. Saha: "PSG turi žaidėją, kurio "Man Utd" negali sustabdyti"

Buvęs "Manchester United" puolėjas Louisas Saha nemano, kad iš rikiuotės iškritus Neymarui ir Edinsonui Cavani "Manchester United" tapo poros favoritu dvikovoje su Paryžiaus "Saint-Germain".

Jau šį vakarą startuos UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio etapas, kuriame ginklus surems PSG ir "Man Utd" futbolininkai. Paryžiečiai į Mančesterį atvyko nukraujavusia sudėtimi, tačiau L. Saha mano, kad svečiai turi vieną žaidėją, kuris gali išspręsti problemas šiose rungtynėse.

"PSG yra žingsniu priekyje, nes jie niekada nesustojo progresuoti", – prieš būsimą dvikovą kalbėjo L. Saha. – Jie turi Mbappe, kuris paprasčiausiai negali būti sustabdomas".

"Žinoma, "Man Utd" yra didžiulis klubus, turintis puikius futbolininkus, tačiau man PSG komanda šį sezoną atrodo kur kas solidžiau, nes jų treneris rado balansą tarp gynybos ir puolimo.

Jis bet kada gali pakeisti sistemą, jis yra labai sumanus ir puikiai bendraujantis su žaidėjais. Tuchelis turi gerą trenerių štabą, kuris gali atpažinti varžovų filosofiją. Jau ne kartą matėme, kaip PSG rungtynių metų keičia sistemą.

PSG klubui, norint pasiekti kitą lygį, būtina patekti į Čempionų lygos finalą. Ankstesniais sezonais jiems tai pritrūkdavo geresnės atmosferos, balanso sudėtyje ir panašių dalykų. Šis treneris šiai komandai tai gali duoti", – pareiškė L. Saha.