L. Shaw: aš nesu storas, esu sudėtas kaip Rooney

"Manchester United" gynėjas Luke'as Shaw tikina, kad niekada nebuvo praradęs sportinės formos - jo sudėjimas tiesiog yra toks pats kaip Wayne'o Rooney.

23-ejų metų futbolininkui prie trenerio Jose Mourinho "raudonųjų velnių" startinėje sudėtyje įsitvirtinti nepavyko - praėjusį sezoną jis joje sužaidė tik aštuonis "Premier" lygos mačus.

Buvo kalbama, jog to priežastis galėjo būti prasta anglo sportinė forma bei netinkama mityba, tačiau pats žaidėjas su tuo nesutinka.

"Žmonės mano, kad dėl to, kaip esu natūraliai sudėtas, esu didesnis nei iš tiesų", - Shaw pasakojo "The Guardian". "Žmonės gali sakyti, jog esu storas, tačiau aš savo kūną pažįstu. Žinoma, aš visada atrodau didesnis, nes esu taip sudėtas. Galėtumėte sakyti, kad tai yra Wayne'o Rooney tipo kūnas."

"Visgi, žinoma, aš dirbau sunkiai, tačiau tai dariau ne tik dėl kritikų. Aš to norėjau ir pats - įgauti geriausią sportinę formą, nes tai nebuvo mano geriausia forma. Tai buvo gera forma pradėti sezoną, jam ruoštis, bet dabar aš dirbu sunkiau nei bet kada ir noriu pirmosiose sezono rungtynėse atrodyti 10 kartų geriau nei toje nuotraukoje."

"Aš ties tuo dirbu rungtynėse bei treniruotėse. Žinoma, nes turime naują fizinio rengimo trenerį, jis mus verčia dirbti sunkiai ir man reikia būtent to."

Ateinantis sezonas Shaw veikiausiai bus paskutinė proga įrodyti savo vertę "Man United" gretose.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Luke Shaw admits fat-shaming during Manchester United career was &quot;fair&quot; and he needs to push himself more | <a href="https://twitter.com/DiscoMirror?ref_src=twsrc%5Etfw">@DiscoMirror</a> <a href="https://t.co/42Q2RSsl2I">https://t.co/42Q2RSsl2I</a> <a href="https://t.co/WUGm3xZAZy">pic.twitter.com/WUGm3xZAZy</a></p>&mdash; Mirror Football (@MirrorFootball) <a href="https://twitter.com/MirrorFootball/status/1022761508843880448?ref_src=twsrc%5Etfw">July 27, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>