L. Shaw sulaukė naujo kontrakto "Man Utd" klube

"Manchester United" oficialioje svetainėje informavo, kad buvo pasirašytas naujas kontraktas su puikiai šį sezoną rungtyniaujančiu kairiojo krašto gynėju Luke Shaw.

Naujoji 23-ejų anglo sutartis su "raudonaisiais velniais" galios iki 2023 metų. Pats futbolininkas uždirbs didelius pinigus - 150 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

L. Shaw "Man Utd" papildė 2014 metais, tačiau dar net praėjusią vasarą buvo kalbama apie jo išvykimą. Gynėjui dėl sunkių traumų nesisekė tapti startinės sudėties žaidėju.

Visgi puiki individuali sezono pradžia leido L. Shaw galiausiai tapti svarbiu Mančesterio vienuolikės žaidėju ir šis sulaukė naujo kontrakto.

Iš viso "raudonųjų velnių" gretose gynėjas yra sužaidęs 75 rungtynes. Savo pirmąjį ir kol kas vienintelį įvartį jis pasiekė šį sezoną įvykusioje "Premier" lygos dvikovoje prieš "Leicester".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">It&#39;s official - congrats to <a href="https://twitter.com/LukeShaw23?ref_src=twsrc%5Etfw">@LukeShaw23</a> on his new <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> contract! <br><br>Watch his exclusive interview in full via our free official app...<br><br> <a href="https://t.co/taW38YJYoY">https://t.co/taW38YJYoY</a>  <a href="https://t.co/Pev9LQUCyA">pic.twitter.com/Pev9LQUCyA</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1052929895574249473?ref_src=twsrc%5Etfw">October 18, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>