L. Spalletti apie L. Modričių: svajoju kaip ir kiekvienas "Inter" fanas

Luciano Spalletti patvirtino, kad Milano "Inter" derasi dėl Luka Modričiaus atvykimo į komandą, tačiau supranta, kokia tai yra sunki užduotis.

Pastaruoju metu kiek netikėtai pasklido kalbos, kad 32-ejų metų saugas gali palikti Madrido "Real". Visgi, "Inter" siūlo gana absurdišką sandorį Ispanijos klubui - nori išsinuomoti žaidėją su galimybe po sezono įgyti visas teises į jį. Iš viso madų sostinės ekipa tikisi, kad sandoris atsieis apie 40 mln. eurų.

"Aš apie tai svajojau kaip ir kiekvienas "Inter" fanas", - apie galimybę Italijoje išvysti L. Modričių sakė strategas. - Jis neįtikėtinai sustiprintų bet kokią komandą".

"Esame pasiruošę bet kam. Vis dar yra laiko iki transfero lango pabaigos ir kažkas vis tiek įvyks mūsų stovykloje. Jeigu mums pabaigoje pavyks įsigyti Messi, aš taip pat būsiu laimingas", - kiek šmaikščiai užsiminė L. Spalletti.

Visgi, "Inter" turi tik minimalius šansus prisivilioti L. Modričių, kurio sutartyje su Madrido "Real" yra numatyta 750 mln. eurų suma. Tiek Julenas Lopetegui, tiek Florentino Perezas oficialiai pareiškė, kad kroatas niekur nesiruošia išvykti.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...