L. Spalletti: "Tai, ką daro Messi, negali padaryti joks kitas futbolininkas"

Milano "Inter" strategas Luciano Spalletti kalbėdamas prieš būsimą akistatą su "Barcelona" teigė, kad Lionelio Messi sugrįžimas neabejotinai turės didžiulės reikšmės.

L. Messi buvo įtrauktas į komandos paraišką, kuri išvyko į Milaną. L. Messi praleido paskutines keturias rungtynes, tačiau net ir be jo žaidusi "Barcelona" sugebėjo sutriuškinti Madrido "Real" bei įveikti tą patį "Inter".

Gražių žodžių apie argentinietį negailėjo būtent L. Spalletti: "Kaip "Barcelona" jau ir parodė, psichologiškai komanda gali susitvarkyti net ir praradusi Messi, o tai parodo jos išskirtinumą.

Akivaizdu, kad Messi šioje komandoje yra glajus ant torto. Jo marškinėliai yra tie, kuriuos nori apsivilkti bet kuris vaikas, svajojantis apie profesionalo karjerą.

Geriausi žaidėjai visada kamuolį paliečia du kartus, tačiau Lionelis per tą patį laiko tarpą prie jo prisiliečia keturis kartus. Jis padvigubino futbolininkų standartus.

Mokymai, kuriuos jis įgijo dar vaikystėje, jį padarė geriausiu futbolininku pasaulyje. Bet keturi komanda yra šiek tiek pasimetusi, kai jai tenka žaisti prieš Messi.

Visgi mūsų požiūris į šias rungtynes nesikeičia net žaidžiant jam. Žinoma, mes privalėsime būti geresni skaitydami žaidimą, tačiau mūsų planas nesikeis - mes ir toliau ginsime zonas, o ne atskirus žaidėjus.

Svarbiausia yra ne varžovo pozicija, o tavo išsidėstymas aikštėje. Nėra abejonės, kad į rungtynes pažiūri rimčiau, kai tenka žaisti prieš Messi, nes visgi kalbame apie vieną geriausių planetos žaidėjų."

"Inter" ir "Barcelona" klubų dvikova įvyks antradienį vakare.