L. Spalvis nutraukė įvarčių badą Danijoje (VIDEO)

Lietuvos rinktinės ir būsimas Lisabonos "Sporting" klubo puolėjas Lukas Spalvis grįžo į startinę sudėtį ir įvarčių prisidėjo prie "Aalborg" ekipos pergalės.

Vakar lietuvio atstovauja AaB savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su Aurelijaus Skarbaliaus vadovaujamu "Brondby" klubu. Įvarčiai krito tik antrajame kėlinyje, tačiau "Aalborg" antroje rungtynių dalyje sugebėjo sutriuškinti varžovus rezultatu 3-0.

L. Spalvis dėl mikro traumų kurį laiką nežaisdavo startinėje sudėtyje, tačiau vakar lietuvis sužaidė 82 minutes. Puolėjas turėjo nemažai pavojingų progų. Į vartus L. Spalvis kamuolį pasiuntė dar 30-ąją minutę, tačiau šoninis teisėjas užfiksavo nuošalę, nors iš vaizdo kartojimo atrodo, kad lietuvis buvo vienoje linijoje su paskutiniu varžovų žaidėju.

Vis dėlto 75-ąją minutę L. Spalviui galiausiai pavyko pelnyti įvartį nuo 11 metrų žymos. Lietuvos rinktinės snaiperiui pavyko nutraukti keturių asmeniškai nesėkmingų rungtynių ciklą. Paskutinį kartą Danijos čempionate puolėjas buvo pasižymėjęs kovo 18-ąją dieną.

Iki pirmenybių pabaigos likus žaisti 5 turams L. Spalvio atstovaujama "Aalborg" su 46 taškais užima trečiąją poziciją, o pats lietuvis su 17 taiklių smūgių yra rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas.

L. Spalvio žaidimo epizodai prieš "Brondby":

<iframe frameborder="0" width="500" height="323" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x486ykg" allowfullscreen></iframe>