L. Spalvis tapo pilnaverčiu į trečią Vokietijos lygą krentančio klubo nariu

Lukas Spalvis Lisabonos „Sporting“ klubą palieka taip jame ir nesužaidęs nė vieno oficialaus mačo – šiandien pranešta, jog jis tapo pilnaverčiu „Kaiserslautern“ nariu.

Į šį Vokietijos klubą Lietuvos rinktinės narys atvyko praėjusią vasarą nuomos pagrindais, o dabar buvo priimtas sprendimas žaidėjui atsisveikinti su buvusia komanda bei su šiuo klubu pasirašyti sutartį iki 2022 metų vasaros. Pabrėžiama, jog Portugalijos klubui vokiečiai išpirkos nemokės – transferas atliktas be jokio perėjimo mokesčio.

„Aš jaučiuosi labai maloniai su savo jauna šeima „Kaiserslautern“ klube  ir mėgaujuosi čia žaisdamas futbolą. Nesu tas vyrukas, kuris lengvai pasiduotų sunkiose situacijose, tad nusprendžiau likti ir padaryti viską, kad kitą sezoną trečioje lygoje įgyvendintume visus savo tikslus“, - po sutarties pasirašymo kalbėjo lietuvis.

Sutarties pasirašymu džiaugėsi ne tik puolėjas, tačiau ir pati „Kaiserslautern“ komanda.

„Pasirašę sutartį su Luku mes turėsime puolėją, kuris jau yra įrodęs savo sugebėjimus antroje lygoje. Mes tikime, jog jis ateinančiais metais ir toliau tobulės žaisdamas mūsų klube. Būtent todėl mes sunkiai dirbome, kad galėtume išlaikyti jį savo gretose ateinantiems keliems metams“, - teigė Vokietijos klubo sporto direktorius Borisas Notzonas.

Po sunkios traumos atsigavęs L. Spalvis šį sezoną „2.Bundesliga“ pirmenybėse per 24 mačus pelnė 5 įvarčius. Dar kartą jis pasižymėjo Vokietijos taurėje, kur pasiuntė įvartį į aukščiausios lygos „Stuttgart“ vartus.

Visgi, pačiai Vokietijos komandai sezonas buvo itin nesėkmingas – ji antroje Vokietijos lygoje liko paskutinė ir kitais metais varžysis jau tik trečiame pagal pajėgumą šalies divizione.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...