L. Suarezas: "Gerbiu "Liverpool", tačiau aikštėje neliks jokios draugystės"

Luisas Suarezas po daugiau nei ketverių metų ruošiasi sugrįžimui į "Anfield" tvirtovę. 32-ejų metų futbolininkas kartu su "Barcelona" UEFA Čempionų lygos pusfinalyje kausis prieš "Liverpool".

L. Suarezui šis klubas yra puikiai pažįstams – urugvajietis čia rungtyniavo 3,5 metų. Puikus žaidimas šioje komandoje vėliau jam garantavo sutartį su "Barcelona".

Puolėjas su nostalgija prisimena laikotarpį "Liverpool" klube, tačiau pripažįsta, kad aikštėje nebandys pasirodyti draugiškas.

"Aš esu be galo dėkingas "Liverpool" klubui, tačiau tik įžengęs į aikštę pamiršiu apie bet kokią draugystę", – interviu sakė L. Suarezas.

"Žinoma, prieš rungtynių švilpuką bus smagu pasikalbėti apie tai. "Liverpool" man davė labai daug, bet kaip ir jau sakiau, prisiminimai dingsta, kai pradeti žaisti", – tęsė urugvajietis.

Nepaisant to, kad L. Suarezas "La Liga" pirmenybėse per penkerius metus jau yra įmušęs 131 įvartį, jis vis dar dažnai sulaukia kritikos dėl savo žaidimo Čempionų lygos turnyre, kuriame, pavyzdžiui, nuo 2015 metų nėra pasižymėjęs išvykos rungtynėse.

"Dėl to mano miegas tikrai nėra suprastėjęs. Žinau tik tiek, kad esu vienintelis žaidėjas Eurpoje, kuris per pastaruosius metus sugebėjo nurungti Messi ir Ronaldo kovoje dėl "Auksinio batelio", – kritikams atkirto L. Suarezas.

Pirmoji "Barcos" ir "Liverpool" dvikova "Camp Nou" stadione įvyks kitą trečiadienį, o atsakomosios rungtynės į Liverpulį kelsis gegužės 7 dieną.