L. Suarezas sutiktų vėl rungtyniauti kartu su Neymaru

2017 metų vasarą futbolo pasaulį sudrebino grandiozinis perėjimas, kuomet PSG iš "Barcelona" ekipos už rekordinę sumą įsigijo Neymarą.

Krašto puolėjas iškart tapo svarbiausia Prancūzijos čempionų figūra, tačiau kartas nuo karto žiniasklaidoje atsiranda pranešimų, kad brazilas norėtų sugrįžti į Kataloniją ar net persikelti į Madrido "Real" gretas.

Neymaro sugrįžimui į "Barceloną" neprieštarautų ir jo buvęs komandos draugas Luisas Suarezas, tačiau urugvajietis įsitikinęs, kad toks scenarijus nėra itin realus.

"Visada sakau, kad negali žinoti, kas nutiks futbolo pasaulyje. Šiuo metu Neymaras mėgaujasi savo laiku Paryžiuje. Akivaizdu, kad jis ten turi išsikėlęs sau tikslų.

Žinoma, kaip puolimo partneris, draugas ar fanas, aš visada noriu būti šalia geriausių, bet šiuo atveju tai tėra tik pamąstymai.

Neymaras privalo suprasti, kad jo sprendimas sugrįžti būtų itin komplikuotas, koks buvo ir jo sprendimas palikti komandą", - bendraudamas su "Sport" teigė L. Suarezas.

Neymaras "Barcelona" ekipos gretose žaidė nuo 2013 metų. Per šį laiką brazilas sužaidė 186 rungtynes, pelnė 105 įvarčius bei atliko 76 rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...