L. van Gaalas: gandai apie mane yra bjaurūs ir siaubingi

„Manchester United“ treneris Louisas van Gaalas paneigė visus žiniasklaidos pranešimus apie tai, jog jis galvojo apie atsistatydinimą ir pavadino juos bjauriais ir siaubingais.

Van Gaalas su žiniasklaida bendravo ketvirtadienį, prieš rytojaus FA taurės rungtynes su „Derby County“ ekipa. Kai buvo paklaustas apie pranešimus, jog po pralaimėjimo 0:1 „Southampton“ klubui jis galvojo apie pasitraukimą iš komandos, olandas tvirtai pareiškė, kad tai nėra tiesa ir sukritikavo žurnalistus, kurie pradėjo kalbas apie tokią galimybę.

„Nemanau, kad aš kada nors esu apie tai užsiminęs. Jūs patys išsigalvojate istorijas. O tada aš turiu į jas atsakinėti. Aš to nedarysiu. Tai yra bjauru ir siaubinga, bet jūs galite rašyti. Tai jau trečiasis kartais, kai aš esu atleistas, bet aš vis dar čia sėdžiu. Aš esu įpareigotas tai daryti (būti spaudos konferencijoje). Dauguma žmonių to klausia nepagarbiai. Aš visada turiu tikėjimo. Kai tu pralaimi, viskas būna blogiau. Aš to tikėjausi prieš rungtynes su „Southampton“. Dabar aš nebegaliu pralaimėti rungtynių, nes tada būsiu atleistas ketvirtą kartą. Tada tai gali būti teisybė.“, - kalbėjo treneris.

Van Gaalo treniruojama „United“ ekipa užima penktą vietą „Premier“ lygoje.