L. van Gaalas nesibaimina galimybės nežaisti Čempionų lygoje: žaidėjus galima prisivilioti ir dideliu atlyginimu

Vyriausiasis "Manchester United" treneris Louisas van Gaalas tvirtina, kad net ir klubui nepatekus į UEFA Čempionų lygą vasarą nebus sudėtinga įsigyti garsių futbolininkų.

"Raudonieji velniai" Anglijos "Premier" lygoje užima penktąją vietą. Šiandien 18 valandą "Man Utd" išvykoje susigrums su antroje vietoje esančiu Londono "Tottenham" klubu. Pralaimėjimo atveju "Man Utd" nuo "Man City" ekipos padidintų atsilikimą iki 4 taškų.

Žiniasklaidoje jau kurį laiką netyla kalbos, kad L. van Gaalui tai paskutinis sezonas Mančesteryje, tačiau pats strategas užsiminė apie vasaros tikslus.

"Žaisti Čempionų lygoje yra labai svarbu patiems futbolininkams", - sakė L. van Gaalas. - Tačiau esu įsitikinęs, kad "Manchester United" yra pakankamai didelis klubas, jog ir nežaisdami Čempionų lygoje sugebėtume prisivilioti garsiausius žaidėjus".

"Kelialapis į Čempionų lygą, žinoma, man padėtų įgyvendinti vasaros tikslus. Tačiau noriu pabrėžti, kad "Man Utd" yra toks didelis klubas, kad pasiūlydami taip pat didelius atlyginimus galime prisivilioti bet kurį žaidėją", - pareiškė strategas.

Praėjusią vasarą "Man Utd" naujiems pirkiniams išleido apie 105 milijonus svarų sterlingų.