"L'Equipe": Z. Zidane'as nori dirbti "Premier" lygoje

Zinedine'as Zidane'as neketina užsibūti be darbo - per 2,5 metų Madrido "Real" klube tris UEFA Čempionų lygos trofėjus iškovojęs strategas ieško naujų karjeros iššūkių.

46-erių metų strategas nuostabiai pradėjo savo trenerio karjerą - tapo pagrindinės Madrido "Real" komandos vairininku ir iškovojo net devynis titulus.

Praėjęs sezonas "baltųjų" komandai nebuvo pats įspūdingiausias, tačiau jie vis tiek sugebėjo laimėti trofėjų Europoje. Buvo tikimasi Z. Zidane'ą ir šį sezoną išvysti Madride, tačiau strategas nusprendė trauktis iš trenerių pareigų.

Šiandieniame "L'Equipe" žurnalo viršelyje būtent ir matyti Z. Zidane'as atvaizdas - Prancūzijos futbolo gigantas skelbia, kad Z. Zidane'as ieško naujo darbo ir kaip savo kitą karjeros stotelę mato Anglijos "Premier" lygą.

Pasak minėto šaltinio, daugelis iš galimų stratego karjeros stotelių šiuo metu nėra prieinamos - "Juventus" gretose sėkmingai dirba Massimiliano Allegri, Ispanijoje prancūzas apart "Real" netreniruos nieko, "Bayern" turi neseniai pasamdytą Niko Kovačą, o PSG ką tik gavo Thomą Tuchelį, o ir pats strategas nėra šios komandos fanas.

Būtent "L'Equipe" ir nurodo, kad "Premier" lyga yra realiausia darbo vieta Z. Zidane'ui. Teigiama, kad strategas jau yra nusitaikęs ir į konkretų klubą - tai "Manchester United".

Jose Mourinho pergalingai pradėjo sezoną, tačiau jo santykiai su vadovybe ir kai kuriais futbolininkais yra gana komplikuoti, todėl portugalo ateitis "Man Utd" gretose nėra aiški.

Jeigu sezono metu ar jo viduryje visgi išsiskirtų J. Mourinho keliai su "United", kandidatas užimti jo vietą jau būtų aiškus.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="fr" dir="ltr">Voici la Une de L&#39;Équipe de ce mercredi 15 août !<br><br>Télécharger l&#39;édition<br> <a href="https://t.co/c1rNzpDboZ">https://t.co/c1rNzpDboZ</a> <a href="https://t.co/BgTttC5GSU">pic.twitter.com/BgTttC5GSU</a></p>&mdash;  L&#39;ÉQUIPE  (@lequipe) <a href="https://twitter.com/lequipe/status/1029487760917372928?ref_src=twsrc%5Etfw">August 14, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>