LFF ragina pirkti bilietus į rungtynes prieš Rumuniją ir Juodkalniją

Lietuvos futbolo federacija (LFF) praneša, kad šiandien prasidėjo bilietų prekyba į spalio mėnesį LFF stadione vyksiančias Lietuvos nacionalinės rinktinės rungtynes su Rumunija ir Juodkalnija.

Vyrų rinktinė į Vilnių sugrįš po mėnesio pertraukos ir sieks iškovoti pirmuosius taškus UEFA Tautų lygoje. Pirmosiose rungtynėse su Serbija lietuviai patyrė minimalų pralaimėjimą Serbijai 0:1, o vėliau sekusioje dvikovoje su Juodkalnija nusileido varžovams 0:2.

Spalio 11 dieną (ketvirtadienį) Edgaro Jankausko vadovaujama komanda susitiks su Rumunija, o spalio 14-ąją (sekmadienį) sieks revanšo prieš Juodkalnijos nacionalinę komandą. Abejos rungtynės prasidės 21:30 val.

Pigiausios bilietų kainos į atskirus mačus prasideda nuo 9 eurų.

Spalio 11-ąją LFF stadione vyksianti Lietuvos ir Rumunijos akistata bus jau tryliktoji istorijoje. Iki šiol lietuviai rumunus įveikė tik kartą, o dvylika susitikimų baigėsi varžovų pergalėmis. Vienintelę pergalę Lietuvos rinktinė iškovojo 2008 m. rugsėjį, kai pirmosiose atrankos į 2010 m. pasaulio futbolo čempionatą rungtynėse išvykoje sutriuškino oponentus 3:0.

Po trijų dienų vyksianti Lietuvos ir Juodkalnijos akistata bus tik antroji tarpusavio rungtynių istorijoje.

Šiuo metu UEFA Tautų lygos C diviziono 4-oje grupėje pirmauja Serbijos ir Juodkalnijos rinktinės surinkusios po keturis taškus. Trečioje vietoje žengia Rumunija (2 tšk.), o Lietuvos komanda – dar neturi taškų. Grupės nugalėtojai pateks į diviziono pusfinalį, kuriame tęs kovą dėl vienintelio kelialapio į 2020 metų Europos čempionatą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...