LFF savo veiklą pristatė Seime

Trečiadienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vadovai – prezidentas Tomas Danilevičius ir generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius – dalyvavo Lietuvos Respublikos (LR) Seimo Jaunimo ir sporto reikalų komisijos posėdyje, kuriame pristatė LFF veiklą ir pastarųjų metų finansinius rodiklius.

Posėdyje dalyvavę LR Vyriausybės bei LR Seimo atstovai buvo išsamiai supažindinti su pagrindinėmis LFF veiklos gairėmis, atliktais ir numatytais darbais.

LFF finansinę ataskaitą komisijos posėdyje pristatęs LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius sakė: „Nenorime nieko slėpti, norime atvirai kalbėti apie dabartines Lietuvos futbolo problemas, su kuriomis sieksime pamažu tvarkytis. Dėkojame LR Seimo jaunimo ir sporto reikalų komisijai už priėmimą ir manome, kad tai yra dar vienas žingsnis glaudesnio bendradarbiavimo link. Manau, po šio susitikimo, parlamento atstovai bus dar giliau susipažinę su esama situacija ir atsilieps į mūsų kvietimą dirbti kartu“.

LFF prezidentas Tomas Danilevičius tvirtino, jog užmegzti ryšiai su Seimu gali būti tiltas į kokybiškesnį tarpusavio bendradarbiavimą vystant Lietuvos futbolą: „Esame patenkinti dar vienu susitikimu ir pozityvia komisijos reakcija į mūsų rūpesčius. Šiuos susitikimus ir būsimą konferenciją Seime matome, kaip tvirtą pagrindą ne tik gerų idėjų sklaidai, bet ir jų virsmu realiais darbais. Su LR Vyriausybe šiais metais pasirašėme susitarimą, kurios pasekoje gimusi darbo grupė jau intensyviai sprendžia aktualius futbolo klausimus. Panaši sąjunga su Seimu gali tapti dar viena svarbia šalies futbolo vystymo dalimi. Nekantriai lauksime tolimesnių susitikimų“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...