Liepos 1 d. transferai ir gandai: D. Godinas stiprina "Inter", "Barcelona" ruošiasi įtemptai savaitei

Liepos 1 d. oficialiai atsidaro žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęs savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Pinigus šią vasarą atidžiai skaičiuojantis Londono "Arsenal" netrukus sulauks nemokamo pastiprinimo. "A Bola" teigia, kad bendradarbiavimą su "Porto" baigęs Yacine Brahimi prisijungs prie "kanonierių".

***

"L'Equipe" teigimu, Londono "Tottenham" ir "Lyon" pasiekė susitarimą dėl Tanguy'aus Ndombele kainos – 72 mln. eurų. Visgi "Spurs" dar nėra suderinęs asmeninių kontrakto sąlygų su pačiu prancūzu, todėl kiti klubai dar turi šansą.

***

"Barcelona" šiandien arba rytoj turėtų oficialiai pranešti apie Antoine'o Griezmanno įsigijimą. Nuo liepos 1 d. jo kontrakte įsigaliojo 120 mln. eurų išpirkos suma. (AS)

***

A. Griezmannas šią vasarą yra ne pats pagrindinis "Barcelona" tikslas. "Paris United" praneša, kad Neymaras rimtai apsisprendė palikti Paryžiaus "Saint-Germain" gretas. Pats PSG taip pat nebenori bangas keliančio brazilo, todėl yra atviras pradėti derybas su katalonais.

***

AS dienraštis skelbia, kad Madrido "Atletico" klubas yra arti susitarimo su Frankfurto "Eintracht" dėl Ante Rebičiaus įsigijimo. Už kovingumu pasižymintį kroatą "rojiblancos" pasiruošusi pakloti 40 mln. eurų.

***

Europos U-21 čempionate spindėjęs rumunas Ianis Hagi patraukė didžiųjų klubų dėmesį, o favoritu įsigyti daug žadantį krašto puolėją šiuo metu yra laikomas Dortmundo "Borussia" klubas. ("El Mundo")

***

"Valencia" artėja link susitarimo su "Barcelona" dėl saugo Rafinha. Praėjusį sezoną dėl traumos beveik nerungtyniavęs brazilas yra veritnamas 15 mln. eurų. (AS)

***

Tiek "Tottenham", tiek "Arsenal" domisi Malcomo situacija "Barcelona" klube. Katalonai planuoja pasikviesti dvi naujas puolimo žvaigždes, todėl brazilas kitą sezoną gali sulaukti dar mažiau progos pasireikšti aikštėje. (AS)

***

"Milan" klubas Madrido "Real" vadovybei pateikė gana intriguojantį pasiūlymą dėl Dani Ceballoso. Šiam pareiškus, kad jis nenori būti parduotas, "rossoneri" jį nori pasiskolinti dviem sezonams bei įtraukti išpirkos galimybę. (SportMediaset)

***

Gonzalo Higuaino agentas nurodė, kad jo klientas nesvarstys galimybės grįžti į Italiją, jeigu jam teks rungtyniauti kitoje komandoje nei "Juventus".

***

"Tottenham" ir "Liverpool" atsisakė planų tęsti kovą dėl Lisabonos "Sporting" saugo Bruno Fernandeso, kuris yra vis arčiau persikėlimo į "Manchester United". ("Sunday Express")

***

Paulis Pogba šią savaitę ketina asmeniškai pranešti Ole Gunnarui Solskjaerui apie norą palikti "Manchester United". ("The Sun")

***

Hakimas Ziyechas atsisakė planų keltis į "Sevilla". Ispanai buvo suinteresuoti žaidėjo paslaugomis, tačiau marokietis Amsterdamo "Ajax" nori palikti dėl kur kas didesnio klubo. (AD)

***

Martinas Odegaardas, galėjęs rinktis tarp Lėverkuzeno "Bayer" bei San Sebastiano "Real Sociedad", nusprendė dvejiems metams keliauti į Ispanijos aukščiausią futbolo divizioną. ("Marca")

***

OFICIALU: "Roma" ir Turino "Juventus" apsikeitė krašto gynėjais. "Juvei" priklausęs Leonardo Spinazzola parduotas už 29,5 mln. eurų, o į Turiną atvykęs Luca Pellegrini atsiėjo 22 mln. eurų.

***

OFICIALU: Milano "Inter" oficialiai patvirtino apie Diego Godino atvykimą į klubą. Urugvajietis sukirto rankomis dėl trejų metų kontrakto.

***

OFICIALU: "Barcelona" už 15 mln. eurų Vigo "Celta" komandai pardavė Denisą Suarezą. Praėjusį pusmetį jis nuomos pagrindais praleido "Arsenal" klube.

***

OFICIALU: "Wolverhampton" įgijo visas teises į vidurio saugą Leanderį Dendonckerį, kuris praėjusį sezoną "vilkų" gretose rungtyniavo nuomos pagrindais.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...