Liepos 11 d. transferai ir gandai: A. Yarmolenko žais "West Ham", į Angliją rengiasi ir J. Seri

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


"Valencia" trokšta įsigyti Rusijos rinktinei pasaulio čempionate atstovavusį Maskvos "CSKA" krašto gynėją Mario Fernandesą. Manoma,  jog sostinės klubas už jį reikalaus mažiausiai 20 mln. eurų ("UOL Esporte").

***

"Newcastle United" atmetė 28 mln. eurų Londono "West Ham" pasiūlymą už vidurio gynėją Jamaalą Lascellesą ("Sky Sports").

***

Liverpulio "Everton" artėja prie susitarimo su "Barcelona", pagal kurį už 24 mln. eurų įsigys pasaulio čempionate žibėjusį Yerry Miną (Goal.com).

***

Nepaisant to, kad N'Golo Kante yra pagrindinis klubo transferų taikinys, "Paris Saint-Germain" už jį jokio pasiūlymo dar nepateikė ("Le10Sport").

***

"Liverpool" susidomėjo "West Bromwich Albion" gretose praėjusį sezoną rungtyniavusiu Grzegorzu Krychowiaku, kuris pakeistų į Turino "Juventus" išvykusį Emre Caną ("The Sun").

***

Madrido "Real" komandą palikus Cristiano Ronaldo iš Ispanijos sostinės niekur išvykti nebeturėtų Garethas Bale'as ("AS").

***

Pasak patikimo žurnalisto Gianlucos Di Marzio, praėjusią vasarą PSG ir "Barcelona" dominęs "Nice" lyderis Jeanas-Michaelis Seri turėtų netikėtai už 20 mln. eurų persikelti į Londono "Fulham".

***

Vienu didžiausių Vokietijos talentų laikomas "Hamburg" snaiperis Jannas-Fiete Arpas susitarė dėl kontrakto su Miuncheno "Bayern" ("Bild").

***

Turino "Juventus" priėmė 40 mln. eurų vertės Londono "Chelsea" pasiūlymą už gynėją Daniele Rugani ("Mediaset Premium").

***

OFICIALU: "West Ham" už 17,5 mln. svarų sterlingų įsigijo Dortmundo "Borussia" krašto puolėją Andrejų Yarmolenko.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...