Liepos 15 d. transferai ir gandai: K. Navaso ateitis ir nesėkmingas "Arsenal" bandymas

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Madrido "Real" komanda gavo netikėtai pakeisti planus. AS skelbia, kad Keyloras Navasas šią vasarą nepaliks komandos, todėl jaunasis Adrejus Luninas bus dar sezonui išnuomotas kitam "La Liga" klubui. K. Navasas sutinka tapti Thibaut Courtois dubleriu.

***

Amsterdamo "Ajax" komandą palikti norintis Joelis Veltmanas sudomino "West Ham" klubą. ("Voetbal Primeur")

***

Jurgenas Kloppas nurodė "Liverpool" klubui atmesti visus pasiūlymus už Dejaną Lovreną. "Milan" tikėjosi įsigyti gynėją už 25 mln. eurų, tačiau strategas mano, kad D. Lovrenas vis dar gali būti svarbia komandos dalis. ("Calciomercato")

***

"Manchester United" klubui užsiprašius daugiau nei 150 mln. eurų už Paulį Pogba, planus dėl Dani Ceballoso ateities pakeitė Madrido "Real" klubas. "Marca" teigia, kad Madrido klubas greičiausiai išlaikys D. Ceballosą komandos gretose, nes į komandą naujų saugų gali taip ir neatvykti.

***

Jose Mourinho atskleidė, kad laisvu laiku mokosi vokiečių kalbos. Tai tik paaštrino kalbas apie jo galimą atvykimą į "Bundesliga" pirmenybes. ("Goal")

***

Krašto puolėjo pozicijoje pastiprinimo ieškantis, bet niekaip prieinamo varianto nerandantis Londono "Arsenal" klubas savo dėmesį nukreipė į "Copa America" pirmenybėse suspindėjusį brazilą Evertoną. ("Radio Grenal")

***

"Sky Sports" teigia, kad Glazgo "Celtic" atmetė Londono "Arsenal" klubo pasiūlymą už krašto gynėją Kieraną Tierney. "Kanonieriai" už jį siūlė 25 mln. svarų sterlingų.

***

Didelė tikimybė, kad Nabilas Fekiras "Lyon" ekipą iškeis į "La Liga" pirmenybes. "L'Equipe" nurodo, kad prancūzo paslaugomis yra susidomėję trys Ispanijos klubai – "Valencia", "Sevilla" ir "Real Betis".

***

"Flamengo" susidomėjo galimybe įsigyti Madrido "Atletico" puolėją Diego Costą. Už puolėją "Flamengo" yra pasiruošusi pasiūlyti 13 mln. eurų, tačiau jų pagrindinė problema yra gana didelis žaidėjo atlyginimas. ("ESPN Brazil")

***

"Milan" neatmeta galimybės atsisveikinti su Suso, kurio paslaugomis yra susidomėjęs "Roma" klubas. Ispano sutartyje yra numatyta 38 mln. eurų išpirkos suma. ("Tuttosport")

***

Danieliu Sturridge'o, šiuo metu esančio be klubo, paslaugomis susidomėjo "Bologna" ekipa. ("Daily Mirror")

***

"Daily Mail" informuoja, kad Dani Alvesas jau kalbėjosi su Pepu Guardiola apie galimybę atvykti į "Manchester City". Brazilas šiuo metu yra laisvų agentų biržoje.

***

"Porto" klubo atakuojantis saugas Oliveris Torresas atvyko Seviliją. 24-erių metų futbolininkas netrukus taps devintuoju šios vasaros "Sevilla" naujoku. ("Marca")

***

OFICIALU: Vigo "Celta" už 5 mln. eurų iš "Genk" įsigijo gynėją Josephą Aidoo, kuris su klubu pasirašė penkerių metų sutartį.

***

OFICIALU: "Sampdoria" į komandą pasikvietė "Valencia" gynėją Jeisoną Murillo. Jis sezoną praleis nuomos pagrindais, o kitą vasarą Italijos klubas galės išpirkti jo kontraktą už 15 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...