Liepos 16 d. transferai ir gandai: Neymaro kaina ir galimas G. Bale'o sugrįžimas į Angliją

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Marca" praneša, kad Madrido "Real" klubas galiausiai surado potencialų Garetho Bale'o pirkėją. Teigiama, kad Londono "Tottenham" už žaidėją yra pasiryžęs sumokėti 50-60 mln. eurų. Vienintelė problema yra tai, kad "Spurs" gali jam pasiūlyti tik perpus mažesnį atlyginimą. Visgi "Real" tikisi, kad pavyks susitarti visoms trims šalims.

***

"Liverpool" akiratyje esantis Junioras Firpo sulaukė "Barcelona" susidomėjimo. Katalonai nori konkurencijos kairiajame gynybos krašte ir tikisi "Real Betis" ekipai sumokėti 30 mln. eurų. ("Mundo Deportivo")

***

Fabrizio Romano teigia, kad Turino "Juventus" pasiekė oficialų susitarimą dėl galutinės Matthijso de Ligto kainos. Gynėjas jau šį vakarą atvyks į Turiną, o rytoj atliks medicininį patikrinimą bei sudarys sutartį su Italijos čempionais.

***

Milano "Inter" ruošiasi pateikti naują pasiūlymą už Romelu Lukaku. Madų sostinės ekipa gali sau leisti pasiūlyti 60 mln. svarų sterlingų bei per trejus metus išmokėti 27 mln. svarų sterlingų sumą galimiems bonusams. ("Sky Sports")

***

"Nice" artėja link susitarimo dėl "Southampton" dėl atakuojančio saugo Sofiane Boufalo. Juo susidomėjimą taip pat rodė "Marseille" bei "Bordeaux". ("L'Equipe")

***

Madrido "Real" klubui priklausantis puolėjas Cristo Gonzalezas išvyksta patirties semtis į Italiją. "Udinese" už 1,5 mln. eurų išpirks jo kontraktą, tačiau "baltieji" ateityje turės galimybę už tam tikrą pinigų sumą susigrąžinti savo auklėtinį. ("Marca")

***

"L'Equipe" teigia, kad "Leipzig" ir Paryžiaus "Saint-Germain" netrukus užbaigs derybas dėl Christopherio Nkunku, kuris su vokiečių klubu sudarys penkerių metų kontraktą.

***

Jeigu "Napoli" komandai nepavyks užbaigti derybų dėl Jameso Rodriguezo, jų dėmesys kryps į "Lille" atstovą Nicolą Pepe, kuris yra vertinamas 65 mln. eurų. (Gianluca Di Marzio)

***

Londono "Arsenal" klubas yra pasiruošęs padidinti pasiūlymą už Kieraną Tierney. Glazgo "Celtic" jau atsisakė gynėją parduoti už 25 mln. svarų. ("The Scotsman")

***

Neymaras grįžo į PSG treniruotes, tačiau jau pirmąją dieną klubo vadovams nurodė, kad nori būti parduotas. PSG žaidėjui iškart pranešė, kad jis gali išvykti, tačiau ne už mažesnę nei 300 mln. eurų sumą. ("Paris United")

***

Miuncheno "Bayern" klubas pripažino pralaimėjimą kovoje dėl Leroy'aus Sane. "Man City" ekipa nesutiko leistis į derybas dėl vokiečio pardavimo. ("Sky Germany")

***

Nepaisant didžiulio Europos klubų susidomėjimo, "Roma" direktorius Gianluca Petrachi patvirtino, kad Nicolo Zaniolo šią vasarą nebus parduotas.

***

Su persikėlimu į "Manchester United" klubą siejamas Harry Maguire'as jau informavo "Leicester" klubą, kad nori išvykti. ("Sky Sports")

***

"Liverpool" neatmeta galimybės vėl į komandą pasikviesti Philippe Coutinho. Kaip praneša "Liverpool Echo", "raudonieji" pasiskolintų brazilą sezonui ir kitą vasarą išpirktų kontraktą už 88 mln. svarų.

***

"Leicester" komanda už 50 mln. eurų nusipirks H. Maguire'o įpėdinį. "Daily Mirror" rašo, kad "lapės" yra arti susitarimo su "Brighton" gynėju Lewisu Dunku.

***

OFICIALU: "Newcastle" klube rungtyniavęs puolėjas iš Ispanijos Joselu sukirto rankomis su "Alaves".

***

OFICIALU: Zinedine'o Zidane'o sūnus Enzo išvyksta rungtyniauti į Portugaliją, "Aves" komandą. Jis sudarė dvejų metų sutartį.

***

OFICIALU: Buvęs Londono "Tottenham" ir "Valencia" puolėjas Roberto Soldado grįžta rungtyniauti į Ispaniją. Jis kitą sezoną žais "Granada" ekipoje, kuri vėl varžysis "La Liga" pirmenybėse.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...