Liepos 17 d. transferai ir gandai: grandioziniai "Barcelona" planai ir atkaklus "Arsenal"

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Neišdegus planams įsigyti Dejano Lovreno, "Milan" meta tinklus ant "Manchester United" vidurio gynėjo Erico Bailly. Šio ateitis, atvykus Harry Maguire'ui, "raudonųjų velnių" gretose būtų itin miglota. ("Daily Mirror")

***

Turino "Juventus" klubą palikti ketinančio Mario Mandžukičiaus paslaugomis susidomėjo Liverpulio "Everton". ("The Telegraph")

***

"Roma" siekia į komandą prisivilioti "Napoli" dešiniojo krašto gynėją Elseidą Hysajų. Visgi, pirmiausia, "romėnai" turės surasti potencialų Alessandro Florenzi pirkėją. ("Calciomercato")

***

"Manchester United" yra pasiruošęs pateikti 70 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už Sergejų Milinkovičių-Savičių, tiesa, Romos "Lazio" jį vertina 90 mln. svarų suma. ("Sky Italy")

***

Londono "Tottenham" klubą paliks ir kitas krašto gynėjas – Danny Rose'as nebuvo įtrauktas į komandos paraišką draugiškam turnyrui. "The Telegraph" teigia, kad "Spurs" už anglą prašys 25 mln. svarų sterlingų.

***

Lewis Dunkas dar nėra pasiekęs susitarimo su "Leicester City". Manoma, kad jis taps H. Maguire'o įpėdiniu "lapių" gretose, tačiau "Brighton" kol kas negavo jokios užklausos. ("The Argus")

***

Londono "Arsenal" susitarė su "Gremio" dėl Evertono kainos – 36 mln. svarų sterlingų. "Fox" skelbia, kad brazilui lieka tik atlikti medicininį patikrinimą.

***

"Barcelona" už Neymarą yra pasiruošusi pasiūlyti 40 mln. eurų ir į sandorį įtraukti Philippe Coutinho su Ivanu Rakitičiumi. ("L'Equipe")

***

"Barcelona" už 4 mln. eurų iš "Eibar" išpirko krašto gynėjo Marco Cucurellos kontraktą, tačiau jis Katalonijoje neužsibūs – jį norima įtraukti į sandorį dėl Junioro Firpo įsigijimo. ("Mundo Deportvo")

***

"Milan" taip pat domisi "Newcastle" vidurio gynėju Fabianu Scharu, kuris yra įvertintas 15 mln. eurų suma. ("Calciomercato")

***

Jamesas Rodriguezas su kiekviena diena yra vis arčiau atvykimo į Madrido "Atletico". "Napoli" komandai nesutikus mokėti net 42 mln. eurų, "Real" iš savo kaimynų sulauks 50 mln. eurų (+ 10 mln. galimų bonųsų) pasiūlymo. (Di Marzio)

***

"Manchester City" ruošiasi nutraukti sutartį su gynėju Eliaquimu Mangala, kuris klubą 2014-aisias papildė už 42 mln. svarų. ("The Telegraph")

***

Nepaisant Londono "Tottenham" įsitraukimo į derybas, "Arsenal" yra arti susitarimo dėl Williamo Saliba įsigijimo. Sandorio detalės liks tos pačios – gynėjas dar vieną sezoną praleis "Saint-Etienne" gretose. ("Sky Sports")

***

"Marca" praneša, kad Madrido "Real" klubas po truputi pamiršta planus įsigyti Paulį Pogba, mat "Manchester United" užsiprašė net 200 mln. eurų.

***

Madrido "Atletico" yra tik per žingsnį nuo Mario Hermoso įsigijimo. Vidurio gynėjas iš Barselonos "Espanyol" atvyks už 25 mln. eurų. Pusę šios sumos atiteks Madrido "Real" klubui, kuris turi 50 procentų teisių į šį žaidėją. ("Marca")

***

Matthijsas de Ligtas šį rytą sėkmingai atliko medicininį patikrinimą ir jau netrukus padės parašą ant sutarties su Turino "Juventus".

***

Londono "Arsenal" klubui greičiausiai pavyks sezonui išsinuomoti Dani Ceballosą. Į sandorį nebus įtraukta galimybė išpirkti ispano kontraktą. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: Sevilijos "Real Betis" sezonui iš "Villarreal" pasiskolino krašto gynėją Alfonso Pedraza.

***

OFICIALU: "Premier" lygoje žaisianti "Sheffield United" sudarė vienerių metų sutartį su buvusiu "Man Utd" saugu Ravelu Morrisonu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...