Liepos 18 d. transferai ir gandai: M. Icardi – "Napoli" akiratyje, "Inter" ieško alternatyvos R. Lukaku

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Milan" susidomėjo Argentinoje rungtyniaujančiu saugu Matiasu Zaracho. "Racing" jį įvertino 20 mln. eurų suma. Abi šalys jau pradėjo kalbėti apie galimas derybas. ("Gazzetta dello Sport")

***

Milano "Inter" klube nepageidaujamas Mauro Icardi yra atviras išvykimui į "Napoli". Madų sostinės ekipa už argentienietį tikisi gauti ne mažiau nei 60 mln. eurų. ("Il Corriere dello Sport")

***

Miuncheno "Bayern" yra atkreipęs dėmesį į du saugus – Berlyno "Hertha" atstovą Arne Maierį ir Barselonos "Espanyol" ispaną Marcą Roco. Abu futbolininkai kainuotų po 35 mln. eurų. (TZ ir "Bild")

***

Florencijos "Fiorentina" susidomėjo Fernando Llorente paslaugomis, kuris pasibaigus kontraktui su Londono "Tottenham" tapo laisvuoju agentu. (Gianluca Di Marzio)

***

Filipe Luisas artimiausiomis dienomis susitiks su Madrido "Atletico" ir kalbėsis dėl galimybės pasirašyti naują sutartį. Brazilas šią vasarą tapo laisvuoju agentu, tačiau neatmetama, kad vėl sukirs rankomis su "rojiblancos". Jeigu susitarimas nebus pasiektas, F. Luisas greičiausiai kels sparnus į "Flamengo". ("Globo Esporte")

***

"Marca" praneša, kad Madrido "Real" klubas šią vasarą stiprins saugų liniją net ir neįvykus sandoriui dėl Paulio Pogba. Minėtas šaltinis teigia, kad jų akiratyje yra dar du saugai, manoma, kad Christianas Eriksenas ir Donny van de Beekas.

***

"Fiorentina" taip pat domisi galimybe įsigyti "Brescia" klubui priklausantį Sandro Tonali, kurį atidžiai stebi ne viena Italijos komanda. Už saugą yra prašoma 35 mln. eurų suma. ("Calciomercato")

***

"Mundo Deportivo" pareiškė, kad Turino "Juventus" susidomėjo Neymaro paslaugomis. Žaidėjo tėvas jau yra numatęs susitikimą su "Juventus" direktoriumi Fabio Paratici.

***

"Barcelona" už Malcomą ketina prašyti ne mažesnės nei 60 mln. eurų sumos. Brazilas nori palikti katalonų gretas, tačiau tokia aukšta kaina turėtų apsunkinti kitų klubų galimybes. ("Marca")

***

Gianluca Di Marzio teigia, kad Londono "Tottenham" į Kierano Trippierio vietą nori pasikviesti Elseidą Hysajų arba Alessandro Florenzi.

***

Miuncheno "Bayern" užbaigė susidomėjimą Londono "Chelsea" talentu Callumu Hudsonu-Odoi, kuris praėjusią žiemą buvo arti išvykimo į Vokietiją. Dabar, kai į komandą atvyko Frankas Lampardas, anglui yra piešiamas svarbus vaidmuo. ("Independent")

***

"Valencia" įsiveržė į priekį lenktynėse dėl Nabilo Fekiro parašo. Prancūzą sudomino "Real Betis" projektas, tačiau šie negali pasiūlyti 40 mln. eurų sumos. ("Le10Sport")

***

Didelė tikimybė, kad Londono "Arsenal" šią vasarą užbaigs sandorius dėl Williamo Salibo ir Kierano Tierney įsigijimo bei Dani Ceballoso nuomos. (BBC)

***

Edinsonas Cavani patraukė Milano "Inter" dėmesį. Kaip skelbia "Tuttosport", Antonio Conte urugvajietį mato kaip alternatyvą Romelu Lukaku.

***

Mario Hermoso sėkmingai atliko medicininį patikrinimą Madrido "Atletico" klube. "Espanyol" už gynėją sulauks 25 mln. eurų, o pats žaidėjas jau šiandien turėtų prisijungti prie "Atletico" treniruočių stovyklos. ("Onda Cero")

***

OFICIALU: "Leipzig" už 13 mln. eurų iš Paryžiaus "Saint-Germain" įsigijo saugą Christopherį Nkunku

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...