Liepos 20 d. transferai ir gandai: PSG pasiruošusi išklausyti "Real" pasiūlymų už Neymarą

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


***

"West Ham United" pasiūlė 20 mln. svarų sterlingų už Stambulo "Bešiktaš" gynėją Domagojų Vidą.

Tiesa, visa suma iš karto pervesta nebus ir turkai turės apsispręsti, ar verta atsisveikinti su pasaulio čempionate sublizgėjusiu žaidėju, kurio kontraktas su ekipa galioja iki 2022 m. vidurio ("Milliyet.com")

***

"Everton" pasiūlė 14 mln. svarų sterlingų už "Barcelona" gynėją Lucasą Digne ("Mundo Deportivo")

***

Madrido "Real" vartininkas Keyloras Navasas pasiryžęs kovoti dėl vietos startinėje vienuolikėje su potencialiu komandos naujoku Thibaut Courtois (AS)

***

Londono "Chelsea" pradėjo intensyviai ieškoti keitimo ekipą paliekančiam Thibaut Courtois, praneša "Evening standart".

Galimais naujokais įvardijami Gianluigi Donnarumma ("Milan"), Kasperas Schmeichelis ("Leicester City") ir Petras Čechas ("Arsenal")

***

Legendinis Arsene'as Wengeras tapo pagrindiniu kandidatu užimti Japonijos rinktinės trenerio postą. Praeityje prancūzas yra treniravęs vietos "Grampus" komandą ir yra išlaikęs populiarumą šioje šalyje.

Tiesa, veteranas norėtų išlikti klubiniame futbole ir geriausią jam pasiūlymą, matyt, įteiks Kinijos klubas ("Daily Mail")

***

"Everton" toliau domisi "Crystal Palace" puolėju Wilfriedu Zaha, už kurį atsisako mokėti reikalaujamus 60 mln. svarų sterlingų.

"Irisai" bandys susitarti mokėdami mažesnę sumą, tačiau į sandorį įtraukdami buvusį "Crystal Palace" žaidėją Yannicką Bolasie ("Mirror"

***

Meksikos rinktinės futbolininkas Diego Reyesas patraukė "West Ham" ir "Newcastle" klubų dėmesį.

Gynėjo kontraktas su "Porto" pasibaigė, o jam sutartį jau įteikė Stambulo "Fenerbahce" ("Sky Sports")

***

Benjaminas Pavard sutiko 2019-aisiais iš "Stuttgart" komandos persikelti į Miuncheno "Bayern", informuoja "SWR Sport".

Būtent kitąmet prancūzo kontrakte įsigalios 35 mln. eurų išpirkos galimybė, tiesa, abi komandos dar svarsto apie žaidėjo perėjimą šiemet, mokant didesnius pinigus.

***

Londono "Chelsea" puolėjas Willianas toliau nori palikti "mėlynųjų" komandą, nepaisant to, kad ekipa nusamdė naują trenerį Maurizio Sarri.

Brazilas svajoja persikelti į vieną iš dviejų "La Liga" grandų - "Real" arba "Barcelona" (The Sun")

***

Paryžiaus "Saint Germain" jau svarstytų apie galimybę parduoti Neymarą, jei tik sulauktų įspūdingo Madrido "Real" pasiūlymo.

Gautus pinigus "Ligue 1" čempionų treneris Thomasas Tuchelis panaudotų kitų pozicijų stiprinimui.

Vienintelis PSG žaidėjas, kuris nebus parduotas - puolėjas Kylianas Mbappe ("Mundo Deportivo")

***