Liepos 25 d. transferai ir gandai: "Roma" rado naują kandidatą į Malcomo vietą, "Real" mažina susidomėjimą E. Hazardu

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


RMC praneša, kad į lenktynes dėl "Barcelona" centro gynėjo Yerry Minos įsijungė "Manchester United" klubas, tiesa, pagrindiniu kandidatu įsigyti kolumbietį išlieka "Lyon".

***

Pastiprinimo puolime ieškantis Madrido "Real" klubas svarsto galimybę apie Edinsono Cavani kandidatūrą. Pačio urugvajiečio ateitis PSG gretose taip pat nėra aiški. ("Marca")

***

Dortmundo "Borussia" domisi galimybe iš Stambulo "Galatasaray" prisivilioti Marokos rinktinės saugą Younesą Belhandą, su kuriuo "Nice" gretose yra dirbęs dabartinis BVB treneris. ("Get Football News")

***

"West Ham" žada nepagailėti pinigų dėl dar vieno saugo. Pasak "Sky Sports", "plaktukai" susidomėjo "Southampton" nariu Mario Lemina, kuris jų gretose pakeistų Pedro Obiangą.

***

Į "Championship" su "Swansea" iškritęs Andre Ayew sulaukė pasiūlymo nuomos pagrindais sezoną praleisti "Fenerbahce" komandoje. ("Sky Sports")

***

Alexas Iwobi Londono "Arsenal" klubo šią vasarą nepaliks - "kanonieriai" netrukus su nigeriečiu pasirašys naują sutartį iki 2022 metų. ("Daily Mirror")

***

Madrido "Real" neliko patenkintas Theo Hernandezo žaidimu praėjusį sezoną ir žada su juo atsisveikinti, kad šis kitoje komandoje sulauktų progos tobulėti. "Baltieji" į jo vietą žada nusipirkti "Porto" kairiojo krašto gynėją Alexą Tellesą. ("Marca")

***

"Barcelona" susidomėjo Senegalo rinktinės dešiniojo krašto gynėju Moussa Wague. Belgijoje rungtyniaujantis 19-metis žaidėjas puikiai žaidė pasaulio čempionate ir patraukė net tokios milžinės dėmesį. ("Mundo Deportivo")

***

Wilfriedas Zaha nurodė "Crystal Palace" klubui, kad jis šią vasarą tikisi išvykti į kitą komandą. Jo paslaugomis domisi Dortmundo "Borussia" ir Londono "Tottenham". ("Standard Sport")

***

"Leicester" sutinka parduoti puolėją Islamą Slimani, tačiau priims tik to klubo pasiūlymą, kuris už žaidėją mokės 18 mln. svarų sterlingų. ("Leicester Mercury")

***

"Barcelona" komandai nepavykus į komandą prisivilioti nei Ilkay'aus Gundogano, nei Adrieno Rabiot, katalonai pradėtų derybas su "Valencia" dėl Dani Parejo. ("AS")

***

Nesėkmingai pasibaigus deryboms dėl Malcomo įsigijimo, "Roma" žada mesti tinklus ant Dortmundo "Borussia" talento Christiano Pulisico, įvertinto 40-45 mln. eurų sumą. ("Calciomercato")

***

Turino "Juventus" nepraranda vilties pasiekti susitarimo su Madrido "Atletico" dėl Diego Godino ir šiam pateikė naują pasiūlymą į kurį yra įtrauktas dviejų metų kontraktas. ("Premium Sport")

***

"Manchester United" supranta, kad transferų lango pabaigoje visgi greičiausiai bus priversta parduoti Anthony Martialį. Pasak "The Guardian", "raudonieji velniai" jį paleistų sulaukę 55 mln. eurų pasiūlymo.

***

Madrido "Real" po mažu atsisako galimybės įsigyti Edeną Hazardą. Tokio sprendimo "baltieji" imasi dėl didelės belgo kainos ir fakto, kad jo atvykimas sumažintų žaidimo minutes Isco ir Marco Asensio. ("Cadena COPE")

***

OFICIALU: "Bournemouth" stiprinasi "Leganes" krašto gynėjo Diego Rico. Už jį anglai paklojo beveik 11 mln. svarų sterlingų. Pats žaidėjas pasirašė ketverių metų sutartį.

OFICIALU: Perėjimų lange tylintis "Newcastle" už 7 mln. svarų sterlingų pardavė centro gynėją Chancelą Mbembą "Porto" klubui.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...