Liepos 27 d. transferai ir gandai: "Man Utd" gynėjų paieškos ir M. Pjaničiaus ateitis

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


"Barcelona" domisi "West Ham" talentu Domingosu Quina. 18-metis, kuris nekainuotų net milijono eurų, įtikino "Barcos" skautus rungtyniaudamas Portugalijos 19-mečių rinktinėje. ("Sky Sports")

***

Brazilijos gigantas "Globeosporte" praneša, kad Londono "Chelsea" artėja link susitarimo su 25-erių metų krašto puolėju Bernardu, kuris po kontrakto pabaigos su Donecko komanda tapo laisvuoju agentu.

***

Ericas Abidalis intensyviai dirbo ties tuo, kad į Barseloną prisiviliotų Adrieną Rabiot, tačiau ne itin šilti santykiai tarp "Barcos" ir PSG užkirto kelią įvykti šiam sandoriui. (ESPN)

***

"Milan" sporto direktorius Leonardo patvirtino, kad Leonardo Bonucci yra išreiškęs norą sugrįžti į Turino "Juventus". Per artimiausias kelias savaites turėtų paaiškėti tolimesnė italo ateitis.

***

Pasak "Daily Star", "Manchester United" komandai neužteks 65 mln. svarų sterlingų už Harry Maguire'ą - jie nori rekordinės 80 mln. svarų sumos.

***

"Manchester United" komandai trūko kantrybė ir jie leis išvykti Anthony Martialui, o į jo vietą Jose Mourinho pasistengs gauti Milano "Inter" krašto puolėją Ivaną Perišičių, kuris su klubu yra siejamas jau ne pirmą kartą. ("Daily Mirror")

***

Londono "Chelsea" komandai Jorginho buvo negana - "mėlynųjų" direktorė Marina Granovskaia yra numačiusi susitikimą su Miralemo Pjaničiaus atstovais dėl galimo bosnio atvykimo į Angliją. ("Calciomercato")

***

Di Marzio teigia, kad Madrido "Atletico" sutinkanka už 17 mln. eurų Milano "Inter" komandai parduoti dešiniojo krašto gynėją Šime Vrsaljko.

***

Nepaisant to, kad Thibaut Courtois jau yra viena koja Madrido "Real", Keyloras Navasas neketina prašyti leidimo išvykti, priešingai - kostarikietis artėja link susitarimo dėl kontrakto pratęsimo. ("La Nacion")

***

"Manchester United" supranta, kad derybos su "Leicester" lengvos nebus, todėl vienu iš realesnių kandidatų papildyti klubą išlieka "Tottenham" gynėjas Toby Alderweireldas. ("Sky Sports")

***

Londono "Chelsea" komandos atstovai yra išvykę į Italiją užbaigti derybų su "Juventus" dėl gynėjo Daniele Rugani įsigijimo. 23-ejų metų italas "mėlyniesiems" kainuos net 40 mln. svarų sterlingų. ("The Times")

***

Londono "Arsenal" akiratyje esantis Stevenas N'Zonzi yra patraukęs ir "Barcelona" dėmesį. Katalonai šį prancūzą stebi po to, kai niekaip nepavyko susitarti dėl A. Rabiot. ("Mundo Deportivo")

***

"Marca" informuoja, kad Jamesas Rodriguezas šią vasarą į Madrido "Real" negrįš. Pats futbolininkas jaučiasi laimingas Miunchene, tačiau po nuomos sutarties kitais metais, kai "Bayern" turės galimybę įgyti visas teises į jį, kolumbietis prašys leidimo išvykti į "Real".

***

Emilis Forsbergas tapo dar vienu kandidatu, galinčiu sustiprinti "Roma" gretas. Po nesėkmingų derybų dėl Malcomo "romėnai" tęsia naujo krašto puolėjo paieškas. ("Bild")

***

Turino "Juventus" praradę Miralemą Pjaničių, jo pamainos ieškotų Vokietijoje - kreiptųsi į "Bayern" dėl galimo Thiago įsigijimo. ("Tuttosport")