Liepos 27 d. transferai ir gandai: netikėtas "Juventus" pasiūlymas dėl R. Lukaku

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Patrickas Cutrone paliko "Milan" treniruočių stovyklą JAV ir grįžo į Italiją. Puolėjas nori per artimiausias dienas surasti naują klubą. Gianluca Di Marzio teigimu, arčiausiai futbolininko įsigijimo yra "Wolves".

***

"Watford" yra arti susitarimo dėl "Rennes" krašto puolėjo Ismaila Sarro, kuris praėjusį sezoną įmušė 13 įvarčių ir atliko 11 rez. perdavimų. ("Sky Sports")

***

Su sunkumais susidūręs Madrido "Real" klubas yra tikras, kad iki transferų lango pabaigos užbaigs sandorį dėl Paulio Pogba. "Raudonieji velniai" už jį vis dar nori gauti 180 mln. eurų. (ESPN)

***

"Newcastle" savininkas Mike'as Ashley patvirtino, kad nesileis į derybas dėl Seano Longstaffo pardavimo. Į jį taikėsi "Manchester United" klubas.

***

Angelio Correa agentas yra finalinėje derybų stadijoje dėl jo kliento išvykimo į "Milan". "Atletico" už argentinietį reikalauja 50 mln. eurų. ("Calciomercato")

***

Fabrizio Romano teigia, kad Londono "Arsenal" tapo netikėtu favoritu įsigyti Nicolą Pepe, kurį "Lille" sutinka parduoti už 80 mln. eurų. "Napoli" ekipa taip pat yra pasirengusi sumokėti šią sumą, tačiau pats futbolininkas pirmenybę teikia "kanonieriams".

***

Miuncheno "Bayern" pradėjo derybas dėl Leroy'aus Sane įsigijimo. "Daily Mail" teigia, kad "Manchester City" vokietį yra įvertinęs 90 mln. svarų sterlingų suma.

***

"La Stampa" informuoja, kad Londono "Tottenham" pateikė pirmąjį 50 mln. eurų vertės pasiūlymą už Paulo Dybalą, tačiau "Juventus" jį iškart atmetė.

***

Milano "Inter" klube nepageidaujamas Radja Nainggolanas svarsto galimybę sugrįžti į "Cagliari". ("Calciomercato")

***

Nepaisant pasirodžiusių pranešimų, jog Madrido "Real" ketina pasilikti Jamesą Rodriguezą, "Atletico" sporto direktorius Gilas Marino vis dar yra įsitikinęs, kad pavyks įgyvendinti sandorį dėl kolumbiečio. (ESPN)

***

Toby Alderweireldas greičiausiai nepaliks Londono "Tottenham", tačiau jis taip pat negalvoja apie sutarties pratęsimą. Manoma, kad jis kitą vasarą išvyks jau kaip laisvasis agentas. ("Daily Mail")

***

Gianluca Di Marzio rašo, kad Turino "Juventus" ketina pasiūlyti mainus "Manchester United" komandai – dėl Romelu Lukaku jie yra pasiruošę atiduoti Paulo Dybalą.

***

OFICIALU: Thomas Vermaelenas, šią vasarą tapęs laisvuoju agentu, sukirto rankomis su "Vissel Kobe" komanda, kurioje rungtyniauja keletas jo buvusių komandos draugų.

***

OFICIALU: "Jiangsu Suning" sukirto rankomis su Milano "Inter" ekipoje rungtyniavusiu gyneju Miranda.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...