Liepos 28 d. transferai ir gandai: P. Dybala priėmė sprendimą dėl savo ateities

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Newcastle" pradėjo derybas dėl 15 mln. eurų suma vertinamo Paryžiaus "Saint-Germain" gynėjo Stanley N'Soki. Jo paslaugomis taip pat yra susidomėję "Lazio" ir "Roma" klubai. ("Le Parisien")

***

Hakimas Ziyechas patvirtino, kad šią vasarą atsisakė galimybės persikelti į "Sevilla". Anksčiau šią vasarą jis buvo siejamas su "Arsenal" ir "Liverpool".

***

"Sky Italy" teigia, kad Paulo Dybala nėra susidomėjęs galimybe išvykti į Angliją. Argentinietis nori likti Turino "Juventus" gretose ir parodyti savo vertę Maurizio Sarri.

***

Romelu Lukaku, grįžęs iš "Manchester United" vasaros turo, iškart patraukė į Belgiją kalbėtis su savo agentu. Puolėjas šią vasarą nori išvykti į "Serie A" pirmenybes. ("The Sun")

***

Liverpulio "Everton" pažengė derybose dėl Turino "Juventus" puolėjo Moise'o Keano įsigjimo. "Irisai" už daug žadantį italą pasirengę sumokėti 40 mln. eurų. ("Sky Sports")

***

Praėjusį sezoną nuomos pagrindais "Fulham" ekipoje žaidęs Andre Schurrle už 3,5 mln. eurų paliks Dortmundo "Borussia". Vokietis yra arti susitarimo su Maskvos "Spartak". ("Bild")

***

"Newcastle" išgąsdino Danny Rose'o prašomas atlyginimas – 60 tūkst. svarų per savaitę. 29-erių metų gynėjo paslaugomis taip pat domisi PSG ir "Juventus". ("The Sun")

***

Transferų draudimą turintis Londono "Chelsea" ketina atsisveikinti su dviem saugais, kurie neįtikėtino Franko Lampardo – Tiemoue Bakayoko ir Danny Drinkwateriu. ("Daily Mail")

***

"Corriere dello Sport" teigimu, "Roma" atstovai pirmadienį susitiks su Gonzalo Higuaino agentu aptarti galimo persikėlimo į Italijos sostinę. "Romėnai" nori naujo puolėjo, nes nėra užtikrinti Edino Džeko ateitimi klube.

***

Madrido "Real" puolėjas Borja Mayoralis dar sezonui bus išnuomotas Valensijos "Levante" klubui. (AS)

***

"Manchester United" artėja link susitarimo dėl Lisabonos "Sporting" saugo Bruno Fernandeso įsigijimo, skelbia žurnalistas Nicolo Schira. "Raudonieji velniai" už portugalą sumokės 62 mln. eurų.

***

Kevinas-Prince'as Boatengas yra per žingsnį nuo sugrįžimo į Frankfurto "Eintracht" komandą. ("Bild")

***

OFICIALU: Madrido "Real" savo auklėtinį Javi Sanchezą sezono trukmės nuomos sutartimi išsiuntė į "Real Valladolid".

***

OFICIALU: "Saint-Etienne" sudarė trejų metų sutartį su "Real Betis" klube rungtyniavusiu saugu Ryanu Boudebouzu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...