Liepos 4 d. transferai ir gandai: "Man City" ruošiasi pagerinti klubo rekordą

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Willianas nurodė savo agentui kuo įmanoma greičiau pradėti derybas su Londono "Chelsea", kad jam būtų leista išvykti į "Barcelona". "Mundo Deportivo" teigimu, brazilo agentas jau atvyko į Londoną aparti galimo sandorio.

***

Paryžiaus "Saint-Germain" supranta, kaip sunku iš "Chelsea" bus įsigyti N'Golo Kante, tačiau jie vis tiek saugą išlaiko savo prioritetinių šios vasaros pirkinių sąraše. ("L'Equipe")

***

"Manchester City" artėja link susitarimo su "Napoli" dėl saugo Jorginho. Derybos vyksta jau visą mėnesį, tačiau klubai galiausiai sutarė, kad futbolininkas kainuos 50 mln. eurų. ("The Guardian")

***

Stephenas N'Zonzi yra apsisprendęs palikti "Sevilla". "The Sun" informuoja, kad futbolininkas nori sugrįžti į Angliją ir Londono "Arsenal" yra reali saugo karjeros stotelė.

***

Nepaisant to, kad Italijoje ir Ispanijoje kalbama apie Cristiano Ronaldo išvykimą į Turino "Juventus", Madrido "Real" nėra susirūpinęs tuo ir savo pagrindiniu ginklu laiko 1 mlrd. išpirkos sumą.

Florentino Perezas nė nesvarstys galimybės parduoti C. Ronaldo, jeigu jam nepavyks iš anksto susitarti dėl Neymaro įsigijimo. ("Marca")

***

Anglijos žiniasklaida trimituoja, kad Riyadas Mahrezas netrukus sustiprins "Manchester City" klubo gretas. Pastarieji vis dar nepasiekė galutinio susitarimo su "Leicester", tačiau "lapes" turėtų įtikinti "miestiečių" suma - net 68 mln. eurų. ("Sky Sports")

***

Londono "Totteham" ir "Barcelona" kovoja dėl PSG saugo Adrieno Rabiot. Labiau derybose yra pažengę katalonai, kurie jau buvo susitikę su futbolininko tėvais aptarti galimo atvykimo į klubą. ("Mundo Deportivo")

***

Unai Emery vis dar nori stiprinti Londono "Arsenal" saugų liniją ir "kanonierių" dėmesys nukrypo į "Barcelona" atstovą Andre Gomesą. Manoma, kad už jį reikėtų pakloti apie 34 mln. eurų. ("The Independent")

***

"Chelsea" numatė tris pagrindinius šios vasaros taikinius - rusą Aleksandrą Goloviną, "Juventus" gynėją Daniele Rugani bei vartininką Alissoną. ("The Telegraph")

***

"Manchester United" ruošiasi pradėti vesti derybas su Turino "Juventus" dėl Mario Mandžukičiaus, skelbia "Calciomercato".

***

"Sky Sports" nurodo, kad "Manchester United" šią vasarą nebandys įsigyti Leonardo Bonucci, kuris ir pats ketina likti "Milan" klube.

***

"Arsenal", "Everton" ir "Real Betis" akiratyje esantis Gelsonas Martinsas, kuris po nutraukto kontrakto su "Sporting" yra laisvasis agentas, greičiausiai sukirs rankomis su Romos "Lazio". ("Corriere dello Sport")

***

OFICIALU: Madrido "Atletico" atsisveikino su savo kapitonu Gabi, kuris savo karjerą pratęs Katare, "Al Sadd" gretose, kuriose rungtyniauja katalonų legenda Xavi.

OFICIALU: Yohanas Cabaye baigė savo karjerą Europoje ir pasirašė dviejų metų sutartį su Dubajuje įsikūrusiu "Al-Nasr" klubu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...