Liepos 5 d. transferai ir gandai: pinigus atradęs "Arsenal" ir aktyvus "Milan"

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Roma" iš "Marseille" komandos siekia susigrąžinti Keviną Strootmaną, tačiau į derybas dėl olando įsitraukė "Milan" ekipa, kuri panašu, kad prarado viltis pasikviesti Dani Ceballosą. ("Foot Mercato")

***

21-erių metų vartininkas Markusas Schubertas atmetė galimybę keltis į Londono "Arsenal" ir netrukus atvyks į Gelzenkircheno "Schalke". ("Sport1")

***

"Sky Sports" praneša, kad "West Ham" priėmė 25 mln. eurų pasiūlymą už Marko Arnautovičių. Austras karjerą tęs Kinijos aukščiausioje lygoje.

***

"Empoli" nurodė "Milan" klubui, kad Ismaelas Bennaceras yra prieinamas už 20 mln. eurų sumą. "Rossoneri" jauno saugo paslaugomis domisi jau kurį laiką. ("Calciomercato")

***

Turino "Juventus" vis dar domisi Mauro Icardi paslaugomis. "Gazzetta dello Sport" informuoja, kad "Inter" į komandą tikisi pasikviesti Romelu Lukaku ir tuomet atsikratyti argentiniečiu.

***

"Bild" praneša, kad Paryžiaus "Saint-Germain" yra arti susitarimo su Dortmundo "Borussia" dėl universalaus krašto gynėjo Raphaelio Guerreiros įsigijimo.

***

"Valencia" už tam tikrą pinigų sumą, į sandorį įtraukiant ir Santi Miną, iš Vigo "Celta" ekipos nusipirks "West Ham" klubo akiratyje esantį puolėją Maxi Gomezą. (AS)

***

"Marca" teigimu, Dani Alvesas gali grįžti į Ispaniją ir apsivilkti Madrido "Atletico" marškinėlius. Brazilas yra tapęs laisvuoju agentu, o "rojiblancos" žvalgosi į žaidėjus, kurie galėtų sustiprinti dešiniojo krašto gynėjo poziciją.

***

Antoine'as Griezmannas, kuris jau kurį laiką yra susitaręs dėl persikėlimo į "Barcelona", su katalonais pasirašys penkerių metų kontraktą. Pirmais metais jis uždirbs 18 mln. eurų. ("Marca")

***

"Liverpool" nesiruošia šią vasarą parduoti Dejano Lovreno, kuris paskutiniu metu buvo sudominęs "Milan". ("Sky Sports")

***

Londono "Arsenal" ketina sukrapštyti 70 mln. svarų sterlingų už "Crystal Palace" krašto puolėją Wilfriedą Zaha. Manoma, kad toks pasiūlymas tenkins varžovus iš Londono. ("Sky Sports")

***

Šansu įsigyti Rodri nepasinaudojusi Miuncheno "Bayern" komanda žvalgosi į kitą ispaną. Pasak AS, bavarai atkreipė dėmesį į Europos U-21 čempionate spindėjusį Marcą Rocą, kuris kontrakte su "Espanyol" turi 40 mln. išpirkos sumą.

***

OFICIALU: Liverpulio "Everton" palikęs gynėjas Philas Jagielka grįžta į "Sheffield Utd", kuriame ir pradėjo profesionalo karjerą. Pastarieji kitą sezoną varžysis "Premier" lygoje.

***

OFICIALU: "Villarreal" sukirto rankomis su "Eibar" klube praėjusį sezoną rungtyniavusiu puolėju Rubenu Pena.

***

OFICIALU: Nuomos sutartimi "Napoli" klube žaidęs Davidas Ospina išpirktas iš Londono "Arsenal". Kolumbietis sudarė trejų metų sutartį, o "kanonieriaI" už jį gaus 3,5 mln. eurų.

***

OFICIALU: Maskvos "Lokomotiv" už 12,5 mln. eurų iš PSG išpirko lenko Grzegorzo Krychowiakio kontraktą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...