Liepos 6 d. transferai ir gandai: "Juventus" jungiasi į lenktynes dėl R. Lukaku parašo

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Kova dėl Romelu Lukaku parašo tik aštrėja. Gianluca Di Marzio praneša, kad Milano "Inter" klubui konkurenciją pasiruošusi sudaryti Turino "Juventus" ekipa, kuri už belgą yra nusiteikusi pakloti 80 mln. eurų. "Inter" klubui tokios sąlygos yra neįkandamos.

***

"Sky Sport Italy" praneša, kad "Napoli" pradėjo derybas su "Valencia" dėl galimybės įsigyti puolėją Rodrigo. Italai taip pat nori kuo greičiau užbaigti formalumus dėl Jameso Rodriguezo atvykimo.

***

Robertas Lewandowski yra arti susitarimo dėl naujo kontrakto Miuncheno "Bayern" klube. Lenkas įsipareigos bavarų marškinėlius vilkėti dar bent ketverius metus. ("Sky Germany")

***

"Milan" yra susidomėjęs Lisabonos "Benfica" saugu Gedsonu Fernandesu, kuris yra vertinamas 30 mln. eurų suma. "Rossoneri" jau susisiekė su žaidėju atstovu. (Di Marzio)

***

"West Ham" vis dar nepasiduoda kovoje dėl Vigo "Celta" puolėjo Maxi Gomezo parašo ir jam siūlo 100 tūkst. svarų sterlingų savaitinį atlyginimą. Favorite įsigyti urugvajietį vis dar yra laikoma "Valencia". ("Daily Mirror")

***

Dani Ceballosas yra arti persikėlimo į Londono "Tottenham". Madrido "Real" perspektyvų saugą paleis sezono trukmės nuomos sutartimi. ("Onda Cero")

***

"Manchester United" ruošiasi pateikti pirmąjį oficialių pasiūlymą už Seaną Longstaffą, tačiau, kaip pabrėžia "Sky Sports", "Newcastle" už jį gali paprašyti net 50 mln. svarų.

***

"Roma" yra tik per žingsnį nuo "Real Betis" vartininko Pau Lopezo įsigijimo. 24-erių metų ispanas "romėnams" atsieis apie 22 mln. eurų. ("Marca")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" klubą palikti norintis Neymaras yra siūlomas Madrido "Real" ekipai. Brazilas pirmenybę teikia "Barcai", tačiau PSG mieliau žaidėją parduotų "Real" klubui. ("Marca")

***

25 mln. eurų pelno "West Ham" klubui atnešiantis Marko Arnautovičius sėkimgai atliko medicininį patikrinimą Šanchajaus SIPG klube. ("Sky Sports")

***

"Leicester" už 40 mln. svarų sterlingų iš "Monaco" išpirks visas teises į Youri Tielemansą. Belgu susidomėjimą šią vasarą buvo parodžiusi ir "Man Utd" ekipa. ("Sky Sports")

***

"Marca" teigia, kad Londono "Arsenal" klubas šią vasarą atsisveikins su Mesutu Ozilu. Unai Emery nemato ateities su vokiečiu ir į jo vietą nori pasikviesti kitą atakuojantį žaidėją.

***

"Roma" nori savo gretose Gonzalo Higuaino. Italijos sostinės klubas tikisi už 11 mln. eurų mokestį jį pasiskolinti sezonui ir vasarą už papildomą 30 mln. eurų sumą į jį įgyti visas teises. ("Calciomercato")

***

"Napoli" ruošiasi pateikti 60 mln. eurų pasiūlymą už Milane vietos nebeturintį Mauro Icardi. ("Gazzetta dello Sport")

***

"Barcelona" atmetė Milano "Inter" pasiūlymą dėl Arturo Vidalio ir Radjos Nainggolano mainų, praneša Gianluca Di Marzio.

***

Madrido "Real" klubą šią vasarą palikti turintis Keyloras Navasas vėl sudomino Paryžiaus "Saint-Germain". Prancūzai paskutiniu metu buvo sutelkę dėmesį į Gianluigi Donnarummą, tačiau kostarikietis yra prieinamas už maždaug 20 mln. eurų. (AS)

***

OFICIALU: Samiras Nasri keliasi į Vincente'o Kompany treniruojamą Briuselio "Anderlecht" klubą. Prancūzas jame praleis bent vieną sezoną.

***

OFICIALU: "Porto" savo sudėtį sustiprino krašto puolėju Shoya Nakajima iš "Al-Duhail" ir vidurio puolėju iš Maskvos "Spartak" Ze Luisu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...