Lietuvos jaunimo iki 19 metų rinktinė pirmąjį atrankos etapą pradėjo nesėkmingai

Lietuvos jaunimo iki 19 metų rinktinė aikštėje neprilygo varžovams ir nusileido Graikijos bendraamžiams rezultatu 0 – 1.

Rungtynės Lietuvos jaunimo rinktinei prasidėjo labai nesėkmingai. Jau dvyliktą rungtynių minutę pirmu smūgiu į vartų plotą varžovai pelnė įvartį ir įsiveržė į priekį. Nuo šio momento graikai kontroliavo rungtynių eigą ir mūsų šalies rinktinei nepavyko net rungtynių pabaigoje surengti ilgesnio varžovų vartų šturmo.

Per šį susitikimą buvo jaučiama didžiulė Graikijos rinktinės persvara. Mūsų komanda atliko vos tris smūgius iš kurių tik vienas buvo į vartų plotą, kai varžovai smūgiavo 17 kartų (7 į vartų plotą). Lietuviai neprilygo varžovams ir kamuolio kontrolėje, o stabdydami priešininkus buvo nubausti keturiomis geltonomis kortelėmis. Geriausią progą pasižymėti Lietuvos rinktinėje turėjo Aurimas Jurgelevičius, tačiau jo smūgis buvo netikslus.

Antrąsias grupės rungtynės Lietuvos jaunimo rinktinė žais ketvirtadienį su atrankos šeimininkais Portugalijos futbolininkais, o atrankos ciklą užbaigs sekmadienį dvikovoje su Moldova.

Graikija U-19 - Lietuva U-19 1:0 (1:0)
Municipal stadionas
Teisėjas – Janas Valašekas (Slovakija)
Įvartis: 12 min. Lazaros Lamprou (Graikija)

Rungtynėse Lietuvos U-19 komandai atstovavo: Marius Adamonis, Ričardas Šveikauskas, Audrius Laučys, Dominykas Barauskas, Romualdas Blaževičius (46 min. Deividas Šešplaukis), Tautvydas Bracevičius, Justas Lasickas, Giedrius Matulevičius, Linas Mėgelaitis (59 min. Klaidas Janonis), Dovydas Virkšas (70 min Donatas Konikas), Aurimas Jurgelevičius.  

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...