Lietuvos paplūdimio rinktinė nepasipriešino šveicarams

Maskvoje vykstančiame atrankos į pasaulio paplūdimio čempionatą turnyre Lietuvos rinktinė 1:8 nusileido Šveicarijos rinktinei.

Vienintelį įvartį Lietuvos rinktinei antrajame kėlinyje pelnė Ramūnas Radavičius.

„Net po tokio pralaimėjimo galiu vienareikšmiškai sakyti, kad gavome puikių pamokų. Šveicarijos rinktinė yra viena stipriausių Europoje ir tai, kaip jie žaidė, daug dalykų mums buvo nauji. Aišku, galėjome sužaisti ir garbingiau, tačiau neišpildėme dalykų, kuriuos treneris akcentavo. Be to, prisidarėme nereikalingų pražangų, už kurias buvome skaudžiai baudžiami“, - rungtynes komentavo kapitonas R.Radavičius.

Lietuviai labai užtikrintai pradėjo rungtynes, o vienintelį įvartį pirmajame kėlinyje praleido po varžovų realizuoto baudinio. Prasidėjus antrajam kėliniui, darsyk į Lietuvos rinktinės vartus buvo skirtas baudinys, kurį šveicarai ir vėl realizavo užtikrintintai.

„Sakyčiau, kad rungtynių baigtį nulėmė patirties stoka. Net keturiems mūsų žaidėjams tokios rungtynės buvo pirmos jų karjeroje. Dėl to prisidirbome baudinių, kurie leido varžovams tą skirtumą išryškinti. Bet kokiu atveju, džiaugiuosi  savo komandos atsidavimu ir tikiu, kad įgyta patirtis pasitarnaus ateities kovoms. Rytoj mūsų laukia dar vienas labai stiprus varžovas, tačiau tikiu, kad mums bus šiek tiek lengviau", - sakė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Sahibas Mammadovas.

Jau šiandien lietuvių laukia dvikova su Baltarusija, rytoj - su Turkija.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...