"Liverpool" išleido pergalę miesto derbyje, "Arsenal" išplėšė lygiąsias prieš "Southampton" (VIDEO)

Anglijos "Premier" lygoje sekmadienį tęsiasi 16-asis turas, kuriame sužaistos dar dvejos rungtynės.

"Southampton" namuose priėmė Londono "Arsenal" futbolininkus. Arsene'o Wengero auklėtiniai pergalės iš Sotono neišsivežė - "kanonieriai" tik rungtynių pabaigoje pasiekė lygiąsias rezultatu 1-1.

Jau 3-ąją minutę "Southampton" pasiekė pirmąjį įvartį - gynyboje suklydęs Peras Mertasackeris leido pabėgti Dušanui Tadičiui, kuris atliko puikų perdavimą Charlie Austinui ir šis tiksliu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį.

Po praleisto įvarčio "Arsenal" bandė atsitiesti, tačiau itin daug progų neturėjo, o ir į vieną kitą pavojingą šūvį užtikrintai reagavo Fraseris Forsteris.

Antrajame kėlinyje A. Wengeras ėmėsi permainų ir į aikštę metė tris atakuojančius futbolininkus: Danny Welbecką, Jacką Wilshere'ą ir Olivier Giroud.

"Arsenal" antajame kėlinyje strigo puolime, tačiau savo įvartį pasiekė susitikimo pabaigoje - 88-ąją minutę po Alexio Sanchezo pakelto kamuolio galva pasižymėjo O. Giroud.

Per likusį laiką komandos pasiekti pergalingo įvarčio nesugebėjo ir pasidalino po tašką.

"Arsenal" po lygiųjų išlieka penktoje pozicijoje, o "Southampton" ir toliau lieka be pergalės.

Kitose rungtynėse įvyko Liverpulio derbis, kuriame "Liverpool" išleido apmaudžią pergalę prieš "Everton".

42-ąją minutę Mohamedas Salah pasiekė fantastišką įvartį. "Raudonieji" užtikrintai žaidė su kamuoliu, kūrė pavojingas progas, tačiau neatsakingas Dejano Lovreno žaidimas 76-ąją minutę kainavo labai brangiai šeimininkams.

Kroatas, nors ir itin abejotinai, tačiau pargriovė varžovą ir į "Liverpool" vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jį sėkmingai realizavo Wayne'as Rooney ir išplėšė lygiąsias šioje dvikovoje.

Puikią sportinę formą demonstruoti pradėjęs "Everton" jau pakilo į dešimtąją poziciją, kai dar ne taip seniai buvo vieni iš autsaiderių. "Liverpool" lieka ketvirtoje vietoje.

Rezultatai:

"Southampton" 1 - 1 "Arsenal"
3' [1 - 0] C. Austin
88' [1 - 1] O. Giroud

"Liverpool" 1 - 1 "Everton"
42' [1 - 0] M. Salah
76' [1 - 1] W. Rooney (11 m. baudinys)

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...