"Liverpool" jau rado pamainą į "Barcelona" sparnus keliančiam P. Coutinho

"Barcelona" stipriai artėja prie "Liverpool" žvaigždės Philippe Coutinho įsigijimo.

Žiniasklaidoje jau kurį laiką netyla kalbos, kad katalonai yra arti susitarimo su Anglijos klubu dėl 25-erių metų futbolininko įsigijimo. "Barca" yra pasirengusi sumušti žiemos transferų rekordą, o "Liverpool" po Virgilo van Dijko įsigijimo paprasčiausiai yra priverstas atsisveikinti su brazilu.

"Yahoo Sport" informuoja, kad "Liverpool" jau surado ir konkrenčią pavardę, kuri galėtų pakeisti greičiausiai išvykstantį P. Coutinho. Teigiama, kad galimybė prisijungti prie "raudonųjų" klubo suviliojo "Monaco" saugą Thomą Lemarą.

T. Lemaro paslaugomis ypatingai domėjosi Londono "Arsenal". Prancūzo parašo Arsene'as Wengeras siekė jau praėjusią vasarą, tačiau tada "kanonieriai" atsisakė "Monaco" klubui mokėti prašomų 95 mln. eurų.

Taip pat T. Lemaro paslaugomis yra susidomėjęs "Manchester United", tačiau pats futbolininkas yra linkęs pasirinkti "Liverpool".

Kol kas neaišku, kiek "Liverpool" ekipai gali tekti pakloti už talentingą saugą, tačiau suma tikrai neturėtų viršyti 70 mln. eurų.

Šį sezoną 22-ejų metų prancūzas "Monaco" gretose per sužaistas 18 rungtynių pelnė du įvarčius ir atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...