Liverpulio derbis baigėsi nulinėmis lygiosiomis (VIDEO)

14 valandą 30 minučių Anglijos "Premier" lygoje startavo 33-asis turas.

"Goodison Park" stadione įvyko principinė dviejų to pačio miesto komandų dvikova - Liverpulio "Everton" namuose priėmė "Liverpool". Susitikimas didelio ažiotažo nesukėlė - komandos išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis.

Kaip ir buvo prognozuota, Jurgenas Kloppas nerizikavo šiomis rungtynėmis ir pagrindines žvaigždes - Mohamedą Salah ir Roberto Firmino - neleido į aikštę, tiesa, pastarasis rungtynių pabaigoje apšilo kojas.

Pirmajame kėlinyje realiausią progą pasižymėti turėjo Yannickas Bolasie, tačiau į jo smūgį nuostabiai reagavo Lorisas Karius.

Antrajame kėlinyje "raudonieji" turėjo kamuolio kontrolę savo pusėje, tačiau tai jų prie pergalės nevedė. "Irisai" dar turėjo keletą pusprogių, tačiau įvarčių taip ir neišvydo nei vienos ekipos sirgaliai.

"Liverpool" po lygiųjų su 67 taškais lieka trečioje pozicijoje, tačiau dvejomis rungtynėmis mažiau sužaidęs "Tottenham" turės galimybę pralenkti "raudonųjų" armiją.

Rezultatas:

"Everton" 0 - 0 "Liverpool"

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/11053958" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...