L.Kariusas sulaukė pasiūlymo atgauti jėgas trečioje Italijos lygoje

Nedovanotinas klaidas UEFA Čempionų lygos finale daręs "Liverpool" vartininkas Lorisas Kariusas sulaukė netikėto pasiūlymo.

24-erių vokiečiui dėmesį parodė "Rimini" komandos atstovai, kurie pasiūlė žaidėjui atgauti pasitikėjimą savo jėgomis rungtyniaujant trečioje pagal pajėgumą Italijos lygoje.

L.Kariuso ateitis "raudonųjų" gretose yra neaiški - po neįtikėtino fiasko vartuose treneris Jurgenas Kloppas vasarą tikisi prisivilioti Janą Oblaką (Madrido "Atletico") arba Alissoną ("Roma").

Tuo tarpu šį sezoną į trečiąją lygą iškopęs "Rimini" klubas su išskėstomis rankomis priimtų Kariusą.

"Mes visi esame susidūrę su panašiais momentais, deja, jam tai nutiko stebint milijonams žiūrovų.

Norime padėti Lorisui atsigauti ir tapti pavyzdžiu, kaip reikia sugebėti atsitiesti. Birželio 22 dieną jis švęs savo gimtadienį ir ta proga jam siūlome vienerių metų trukmės kontraktą. Mūsų klube jis atgaus ramybę ir įgaus pasitikėjimo savo jėgomis.

Aišku, tai nebus tarsi pasivaikščiojimas parke, nes mūsų gretose reikės atlaikyti puikaus vartininko Francesco Ciccio konkurenciją, bet čia jis ras didelę šeimą ir miestą, kuris išreikš jam palaikymą tampant geriausių trečiosios lygos vartų sargų", - kalbėjo klubo prezidentas Giorgio Grassi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...