Lyg ant sparnų skriejantis "Man Utd" iš savo kelio patraukė ir "Tottenham"

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos ilgai lauktos 22-ojo turo rungtynės.

"Wembley" stadione ginklus tarpusavyje surėmė Londono "Tottenham" ir "Manchester United". Pakilimą išgyvenantys "raudonieji velniai" nebuvo sustabdyti ir Šiaurės Londono futbolininkų – Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai triumfavo rezultatu 1:0 ir šventė šeštąją pergalę paeiliui.

Rungtynės prasidėjo aktyviu abiejų komandų žaidimu. "Tottenham" turėjo kamuolį prie savo kojų, tačiau "United" nebijojo varžovų pasitikti žemai ir tai neleido šeimininkų saugams pradėti vystyti logiškų atakų.

Pirmoji rimta proga buvo sukurta 9-ąją minutę, kai Harry Winksas įkirto į baudos aikštelę ir smūgiavo visai šalia varžovų vartų virpsto.

Per pirmąjį pusvalandį komandos apskritai neblizgėjo puolime, tačiau rungtynėse vyravo aukštas tempas ir nuožmi kova. Itin nesėkmingai šeimininkams susiklostė pati kėlinio pabaiga, kurios metu ir buvo pelnytas vienintelis šių rungtynių įvartis.

44-ąją minutę po iš gilumos atlikto Paulio Pogba perdavimo į priekį spurtavęs Marcusas Rashfordas tiksliu smūgiu pažeme nuginklavo Hugo Llorisą ir varžovus į rūbinę išsiuntė itin prastos nuotaikos.

Antrajame kėlinyje jau visišką dominavimą pradėjo "Tottenham" ekipa, tačiau tada savo režimą įjungė Davidas de Gea, kuris šiose rungtynėse iš viso atrėmė net 11 smūgių.

Ne vieną puikią progą pasižymėti turėjo tiek Harry Kane'as, tiek Dele Alli, tačiau kamuolys lyg magnetas lipo prie De Gea kojų ir rankų. "Man Utd" galiausiai atlaikė šeimininkų šturmą ir pasiekė itin svarbią pergalę kovoje dėl didžiojo ketverto.

"Tottenham" po pralaimėjimo galimai baigė kovą dėl titulo – nuo "Liverpool" deficitas išaugo iki devynių taškų. Savo ruožtu "raudonieji velniai" susilygino taškais su "Arsenal", o nuo ketvirtoje vietoje esančio "Chelsea" išlaiko šešių taškų atsilikimą.

Rezultatas:

"Tottenham" 0 - 1 "Man Utd"
44' [0 - 1] M. Rashford

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Tottenham": Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Sissoko, Eriksen, Dele, Son, Kane.

"Man Utd": De Gea, Young, Jones, Lindelof, Shaw, Matic, Herrera, Lingard, Pogba, Martial, Rashford

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...