M. Allegri: "Nesukėlėme didelių problemų "Ajax" gynybai"

Massimiliano Allegri po rungtynių Amsterdame pasidžiaugė Cristiano Ronaldo įvarčiu, tačiau pripažino, kad Turino "Juventus" neįvykdė žaidybinio plano.

"Juventus" ir "Ajax" komandos pirmajame Čempionų lygos ketvirtfinalio mače išsiskyrė lygiosiomis 1:1. Svečiai pirmieji įgijo pranašumą, tačiau "Ajax" iškart antrojo kėlinio pradžioje atstatė lygybę.

Pasak M. Allegri, jo visiškai nenustebino "Ajax" žaidimas su kamuoliu, tačiau jis tikėjosi gerokai sėkmingesnių savo komandos kontratakų.

"Ajax" žaidžia ketvirtfinalyje, jie gerai skirsto kamuolį mažose erdvėse ir siunčia savo pajėgas į puolimą, todėl tai yra labai pavojingas varžovas. Jie mus spaudė ir susikūrė erdvių, tačiau mes jų nenubaudėme kontatakose taip, kaip turėjome", – po rungtynių sakė M. Allegri.

"Nemanau, kad po įvarčio atsipalaidavome, tačiau akivaizdu, kad "Ajax" po greito įvarčio antrajame kėlinyje atgavo pasitikėjimą, kai tuo metu mes buvome šiokioje tokioje šoko būsenoje.

Šiandien žaidėme su techniškais žaidėjais, kurie galėtų lengviau prisitaikyti prie spaudimo ir savo techninėmis savybėmis iš jo išeitų.

Ronaldo eilinį kartą parodė, kad yra visai kitame lygyje. Jo judėjimas aikštėje ir situacijos įvertinamas yra visiškai kitoks nei kitų žaidėjų", – pridūrė strategas.