M. Allegri: "Nieko nenutiks, jeigu ir iškrisime iš Čempionų lygos"

Massimiliano Allegri teigia, kad pasitraukimas iš UEFA Čempionų lygos nebūtų šio sezono nesėkmė.

"Juventus" komanda jau šį mėnesį gali užsitikrinti Italijos "Serie A" čempionų titulą, tačiau Čempionų lygoje jų gyvenimas yra kur kas sudėtingesnėje padėtyje. Kitą savaitę "Juventus" bandys panaikinti dviejų įvarčių deficitą prieš Madrido "Atletico", jeigu nori tęsti kelionę Europoje.

"Nuo pat mano atvykimo į "Juventus" Čempionų lyga visada buvo mūsų tikslas. Visgi nėra teisinga mūsų atžvilgiu, kai žmonės sako, kad pasitraukimas iš šio turnyro yra sezono nesėkmė. Čempionų lygos lygis išaugo per pastaruosius metus", – teigė M. Allegri.

"Antradienį dėsime visas pastangas. Jeigu pateksime į kitą etapą, bus nuostabu, tačiau jeigu taip neatsitiks, bandysime savo laimę kitais metais.

Aš prisimenu savo pirmąjį sezoną su "Juventus". Mes žaidėme prieš "Malmo" ir žmonės bijojo, kad mums gali nepasisekti. Nuo to laiko mes kiekvieną kartą pasiekėme atkrintamųjų etapą.

Nepaisant to, ką girdžių aplinkoje, mūsų sezonas nebus paženklintas nesėkme, jeigu pasitrauksime iš Čempionų lygos. Man šiek tiek yra net juokinga. Kaip ir sakiau, bus puiku, jeigu žaisime ketvirtfinalyje, bet jeigu taip neatsitiks, mes pabandysime kitą kartą, tai yra tik futbolo mačas. Teoriškai šį sezoną jau laimėjome du trofėjus. Tai tikra nėra jokia nesėkmė", – pridūrė M. Allegri.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...