M. Allegri: "Serie A" lengva atrodo tiems, kurie jos nelaimi

Turino "Juventus" šeštadienį nepasinaudojo proga užsitikrinti Italijos čempionų titulo. Ne pagrindinės sudėties žaidusi "senoji senjora" išvykoje 1:2 nusileido SPAL futbolininkams.

Po rungtynių "Juventus" strategas Massimiliano Allegri buvo nusivylęs rezultatu bei teigė, kad laimėti "Serie A" jo komandai nėra taip lengva, kaip teigia kiti.

"Esame nusivylę dėl rezultato. Kuomet pralaimime, visuomet būname susinervinę, ypač po tokio gero pasirodymo prieš SPAL.

Dabar laukiame rytojaus ir jei "Napoli" laimės, turėsime laukti dar bent iki kito sekmadienio. Dabar mums svarbiausia tinkamai pasiruošti antradienio susitikimui su "Ajax" bei žengti į pusfinalį.

Lygoje mums užteks vos taško, jei "Napoli" laimės visas savo rungtynes. Jei jie to nepadarys, mums net nebereikia taškų.

Dažnai girdžiu, kad "Juventus" ekipai yra lengva triumfuoti Italijoje. Pasakysiu tiek, kad "Serie A" lengva atrodo tiems, kurie jos nelaimi, tačiau tiems, kurie laimi, tai yra sunki lyga", - bendraudamas su žurnalistais sakė M. Allegri.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...