M. Arnautovičius nori naujų karjeros iššūkių

Marko Arnautovičius pareiškė, kad jau šią žiemą gali palikti "West Ham", mat nori pasinaudoti bene paskutine galimybe persikelti į elitinę Europos komandą.

29-erių metų puolėjas šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą - per 10 lygos rungtynių yra įmušęs penkis įvarčius.

M. Arnautovičiaus paslaugomis dar vasarą buvo susidomėjusi "Manchester United" ekipa, kuri buvi pasiruošusi mokėti apie 30 mln. eurų. Teigiama, kad "raudonieji velniai" gali pabandyti įsigyti austrą ir artėjančiame žaidėjų perėjimų lange.

"Man jau yra 29-eri, todėl tai yra pats tinkamiausias laikas", - apie norą išvykti į pirmojo šešeto "Premier" lygą klubą kalbėjo snaiperis.

"Akivaizdu, kad aš noru konkuruoti su pačio aukščiausio lygio žaidėjais. Visgi aš pasitikiu savo broliu, todėl pažiūrėsime, kas nutiks ateityje", - pridūrė futbolininkas.

Jo brolis Danijelis yra ir jo agentas. Jis teigia, kad M. Arnautovičius yra pasirengęs padėti dar didesnį žingsnį savo karjeroje.

"Jis yra didelė "West Ham" komandos dalis, tačiau aš manau, kad jis nori daugiau. Marko yra pasiruošęs padėti kitą žingsnį. Jis yra žaidėjas, kuris turi kovoti ne dėl išlikimo lygoje, o dėl vietos žaisti Europoje", - apie savo brolį gerų žodžių negailėjo agentu dirbantis austras.