M. Ballackas siūlo K. Havertzui neskubėti vykti į "Bayern"

Lėverkuzeno "Bayer" jaunasis talentas Kai Havertzas jau dabar yra geidžiamas didžiausių Europos futbolo klubų, o tinklus ant 20-mečio vokiečio meta ir Vokietijos čempionai Miuncheno "Bayern".

Praeityje tiek "Bayer", tiek "Bayern" klubuose žaidęs legendinis Vokietijos futbolininkas Michaelis Ballackas yra įsitikinęs, kad K. Havertzui nereikėtų skubėti persikelti į Miuncheno klubą.

"Žaidžiant "Bayern" gretose reikia visai kitų savybių, jei nori ten įsitvirtinti. Neužtenka tik būti labai geru futbolininku.

Havertzui dar reikia šiek tiek laiko, kad būtų psichologiškai pasiruošęs tokiam iššūkiui. Jis vis dar yra tobulėjantis futbolininkas ir turi taisytinų dalykų savo žaidime.

Vis tik jei žiūrėsime iš "Bayern" perspektyvos, jie turi bandyti įsigyti Havertzą, kadangi jis yra vienas didžiausių Vokietijos talentų šiuo metu", - bendraudamas su "Sport1" kalbėjo M. Ballackas.

K. Havertzas šį sezoną "Bayer" gretose yra sužaidęs 24 rungtynes, per kurias pelnė 5 įvarčius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...