M. Balotelli pasiekė asmeninį rekordą

Visi sirgaliai bei treneriai, nurašę Mario Balotelli, pasirodo, buvo neteisūs.

Vakar į "Marseille" vartus įmušęs "Nice" snaiperis į savo sąskaitą įsirašė 15-ąjį įvartį šį sezoną bei pagerino asmeninį rekordą. Tiek tikslių smūgių jam iki šiol nebuvo pavykę atlikti jokiame nacionaliniame čempionate.

Tiesa, italo įvartis nepadėjo kurorto ekipai pelnyti taškų ir jau beveik galutinai tapo aišku, kad ji šį sezoną "Ligue 1" pirmenybėse iškovos bronzą. 

Visgi, iki pat pabaigos suteikta kova dėl čempionų titulo bei trečioji vieta yra puikus pasiekimas komandai, iš kurios daugelis tokių rezultatų nesitikėjo. Niekas gero žaidimo nebesitikėjo ir iš Balotelli.

Nepaisant to, 26-erių metų snaiperis jau artimiausiu metu sugrįš į Italijos rinktinę bei galbūt dar atgaivins savo karjerą.

<blockquote class="twitter-tweet" data-cards="hidden" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">15 - Mario Balotelli has scored 15 goals in Ligue 1 2016/17, his record in a single league season (in the European Top 5). Rebirth. <a href="https://t.co/aQIEKOHJ0i">pic.twitter.com/aQIEKOHJ0i</a></p>&mdash; OptaJean (@OptaJean) <a href="https://twitter.com/OptaJean/status/861314807668101120">May 7, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>