M. Barreto: „Per pertrauką matėme keistus dalykus“

Kauno „Stumbro“ futbolo klubo vyriausiasis treneris Mariano Barreto po pralaimėjimo Marijampolės „Sūduvai“ gyrė savo auklėtinius už puikų žaidimą ir bedė pirštu į keistus įvykius rungtynių metu.

„Noriu pasakyti tik du dalykus. Visų pirma mes sužaidėme puikų pirmąjį kėlinį, kontroliavome žaidimą ir turėjome progų įmušti, tačiau jomis nepasinaudojome. Pertraukai baigiantis ir grįžtant į aikštę išvydome keistus dalykus – matėme kuriamą didelį spaudimą. Netrukus prasidėjo antrasis kėlinys ir iš karto pamatėme, kodėl kai kurie žmonės tą spaudimą kūrė“, – apmaudo neslėpė „Stumbrą“ į pergalę LFF taurės turnyre atvedęs treneris.

„Daugiau nenoriu apie nieką kalbėti. Turiu pagalvoti, ar apskritai verta likti Lietuvos futbole. Savo vaikinus sveikinu, jie nenusipelnė to, kas įvyko. Galbūt geriau su kai kuriomis komandomis apskritai nežaisti, nes ir taip žinome, kas nutiks? Tai ne pirmas toks atvejis. Man labai apmaudu tai sakyti, nes taip kalbėti tenka pirmą kartą mano karjeroje“, – kalbą spaudos konferencijoje užbaigė jis.

fcstumbras.lt