M. Gomezui Europos čempionatas jau baigėsi, S. Khedira - nežinioje

Pagrindiniam Vokietijos rinktinės puolėjui Mario Gomezui 2016 metų Europos čempionatas - baigėsi. Joachimas Lowas patvirtino, kad futbolininkas patyrė pakinklės sausgyslės traumą.

72-ąją minutę patyręs snaiperis dėl kojos skausmų nebegalėjo tęsti rungtynių su Italija ir buvo pakeistas jaunojo Juliano Draxlerlio. J. Lowas gali būti priverstas turnyrą užbaigti ir be dar vieno žaidėjo - saugo Sami Khedira.

Turino "Juventus" centro saugas S. Khedira 15-ąją minutę dėl kirkšnies traumos taip pat paliko aikštę. Kol kas neaišku, ar šiam vokiečiui čempionatas baigėsi, tačiau pusfinalio etapą saugas tikrai praleis.

"Labai skaudu, kai lemiamu turnyro momentu netenki svarbių žaidėjų", - sakė J. Lowas. - Ypač liūdna dėl Mario, kuris šiame čempionate atrodė tikrai puikiai. Jis nepelnė daug įvarčių, tačiau buvo naudingas".

"Mes turime susitaikyti su šia situacija. Šioje komandoje yra daug aukštos klasės žaidėjų, visais jais pasitikiu ir tikiuosi, kad mums pavyks nužygiuoti iki finalo", - pridūrė strategas.

Vokietija Europos čempionato pusfinalio rungtynes sužais birželio 7-ąją dieną. Jų lauks dvikova su Prancūzija arba Islandija.