M. Mandžukičius susiejo ateitį su "Juventus" © JumpStory nuotr.

31-erių metų Mario Mandžukičius sulaukė naujos sutarties Turino "Juventus" klube.

Skelbiama, kad Kroatijos rinktinės futbolininkas pratęsė dabartinį savo kontraktą su Italijos čempionais iki 2020 metų. Tai reiškia, kad kroatas dar bent tris sezonus vilkės "juodai baltų" marškinėlius.

2015 metais į Italiją atvykęs M. Mandžukičius tapo kertiniu "Juventus" ekipos žaidėju. Vidurio puolėjo pozicijoje iki tol žaidęs futbolininkas Turine save atrado iš naujo - Massimiliano Allegri treniruojamoje komandoje kroatas rungtyniauja tikro krašto puolėjo pozicijoje.

M. Mandžukičius šį sezoną sužaidė 48 rungtynes, pelnė 10 įvarčių ir atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus. Futbolininkas nemažai prisidėjo prie komandos patekimo į UEFA Čempionų lygos finalą, kuriame varžysis su Madrido "Real".

Karštu savo būdu aikštėje garsėjantis kroatas prieš atvykdamas į "Juventus" taip pat rungtyniavo tokiose klubuose kaip Miuncheno "Bayern" ir Madrido "Atletico".

M. Mandžukičius su "Juve" per du sezonus sugebėjo susišluoti penkis titulus.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">OFFICIAL: <a href="https://twitter.com/MarioMandzukic9">@MarioMandzukic9</a> renews Juventus contract until 2020: <a href="https://t.co/zEHzlw7lnB">https://t.co/zEHzlw7lnB</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Mandzukic2020?src=hash">#Mandzukic2020</a> <a href="https://t.co/a29shx1W6E">pic.twitter.com/a29shx1W6E</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfcen) <a href="https://twitter.com/juventusfcen/status/867743116526313472">May 25, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>