M. Owenas: J. Stonesas yra vienintelis anglas, kuris atitinka "Barcos" lygį

Buvusi Anglijos rinktinės ir "Liverpool" žvaigždė Michaelis Owenas negailėjo gerų žodžių Liverpulio "Everton" centro gynėjui Johnui Stonesui, kurį vienintelį iš Anglijos rinktinės žaidėjų mato "Barcelona" klube.

22-ejų metų gynėjas pateko į galutinę Anglijos rinktinės sudėtį 2016 metų Europos čempionatui. Žiniasklaidoje sklinda kalbos, kad J. Stoneso paslaugomis domisi pati "Barcelona". M. Owenas neabejoja, kad "Everton" futbolininkas atitiktų katalonų lygį ir galėtų sėkmingai žaisti startinėje sudėtyje.

"Esu didelis Johno Stoneso gerbėjas", - sakė anglų legenda. - Jis savo lygiu beveik nenusileidžia niekam. Norėčiau Anglijos rinktinėje centro gynėjų poroje jį matyti kartu su Smallingu".

"Žmonės sako, kad Stonesas dažnai daro klaidų, tačiau kai jų paprašau įvardinti tris grubias klaidas kokias jis padarę šį sezoną, jie man nieko neatsako. Galėčiau nesunkiai įvardinti penkias ar šešias Smallingo ir Cahillo klaidas šiame sezone, bet to pačio negalėčiau padaryti kalbėdamas apie Stonesą.

Tai vaikis, kuris tikrai gali žaisti "Barcelona" klube. Jis yra vienintelis Anglijos rinktinės žaidėjas, kuris tikrai galėtų žaisti "Barcoje". Jis - absoliučiai nuostabus gynėjas", - pridūrė M. Owenas.

"Everton" sudėtyje J. Stonesas šį sezoną sužaidė 41 rungtynes.