M. Owenas: "Man Utd" per trejus metus taip ir nepadėjo žingsnio į priekį

Buvęs "Ballon d'Or" nugalėtojas Michaelas Owenas mano, kad "Manchester United" turi imtis permainų trenerių štabe, nes Jose Mourinho per visus savo metus šios komandos nepagerino.

Tragiška "raudonųjų velnių" sezono pradžia buvo pratęsta Londono olimpiniame stadione - šeštadienį įvykusioje dvikovoje "Man Utd" rezultatu 1:3 nusileido "West Ham" ekipai. Po nesėkmės J. Mourinho auklėtiniai nukrito jau net į 10-ąją poziciją.

"Ar galite man kas nors pasakyti, kokie yra skirtumai tarp dabartinės "Man Utd" komandos ir tos, kuri buvo prieš trejus ar ketverius metus? Ji ir toliau yra vidutinių sugebėjimų komanda", - "BT Sport" laidoje sakė buvęs šio klubo puolėjas.

"Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė šiame klube, tai, jog Jose Mourinho į jį pasikvietė naujų žaidėjų. Jis nusipirko tikriausiai geriausią pastarųjų ketverių metų "Premier" lygos žaidėją - Alexį Sanchezą. Pamirškite faktą, kad jis šiandien nežaidė. Daugumoje šio sezono rungtynių jis tebuvo savo paties šešėlyje.

Pažiūrėkite į Paulį Pogbą, kuris su Prancūzija gali laimėti pasaulio čempionatą ir "Juventus" klube būti geriausiu žaidėju. Šiandien jis yra dar vienas vidutiniškas žaidėjas "Man Utd" klube.

Prie Jose Mourinho visi atakuojančio plano žaidėjai žaidžia taip pat, kaip prieš kelis metus arba yra dar blogesni nei buvo iki to. Nė vienas atakuojantis žaidėjas netobulėja prie jo.

Gynėjai yra ganėtinai geri, nes jis yra gynybinio stiliaus treneris. Dabartinė komanda neturi teisingos krypties, apskritai, ji visus ketverius ar penkerius metus neranda tinkamo kelio", - pridūrė M. Owenas.